Неможливо впізнати: Ведучий ТСН на свій день народження змінив стиль

Неможливо впізнати: Ведучий ТСН на свій день народження змінив стиль

18.01.22 14:42 13 841

 16 січня єдиний чоловік - ведучий новин ТСН на 1+1 Святослав Гринчук відзначив свій день народження. Йому виповнилось 37 років. І вже у понеділок, 17 січня, колеги зі Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв після завершення прямого ефіру влаштували сюрприз і привітали Свята. Вони завітали до студії ТСН у масках-символах зимової Олімпіади-2022 у Пекіні – панди Бін Дунь Дунь у крижаних обладунках та героя-ліхтарика Сює Жун Жун. Талісмани означають силу і чистоту, дружбу, гармонійну взаємодію культур.

Ведучі Сніданку здивували іменинника, подарувавши йому спортивний костюм з офіційної форми  олімпійської збірної  України зразка 2018 року у Пхьончхані (Південна Корея). Саме туди їздив Святослав на зимову Олімпіаду-2018.

Спортивне екіпірування розроблене у синіх та жовтих кольорах, а також був спеціальний принт під назвою «Золотий колос»: жовте пшеничне поле на блакитному тлі, символ родючості української землі.

“Святославе, ми знаємо, що ти починав свою журналістську кар'єру з репортерів на великих спортивних подіях і дуже любиш спорт, а також, що ти затятий фанат Олімпійських ігор, який вболіває за наших спортсменів, і напередодні довгоочікуваних зимових Олімпійських ігор 2022, ми вирішили подарувати тобі фірмовий костюм-талісман і звернулися в Національний Олімпійський Комітет. Підбери собі до нього зі своєї колекції класні шкарпетки (Свят затятий колекціонер шкарпеток, як Джастін Трюдо - прим. ред.)”, - сказала Неля Шовкопляс.

У свою чергу Єгор Гордєєв додав:

“На олімпійському костюмі є шеврони: герб України і НОК, напис Ukraine, і на додачу майстри вишили спеціально для тебе - ім’я  Hrynchuk Svyatoslav, емблему 1+1, напис TSN Olympic reporter. Нехай костюм стане для тебе щасливим і принесе перемоги і в спорті, і в житті. Святе, вболівай за українських героїв в ньому! Підтримаємо українську команду на зимовій Олімпіаді разом!”

Святослав починав свою журналістську кар'єру, як спортивний репортер, працював на найбільших футбольних турнірах, і на Олімпіаді та Паралімпіаді-2018. В новинах і у своїх соцмережах розповідає про спортивні перемоги. Чекаємо в ранкових випусках ТСН від Святослава Гринчука класні новини з Олімпіади-2022 в Пекіні. До речі, Пекін став першим містом, яке приймало три міжнародні події: літні Олімпійські ігри, зимові Олімпійські ігри та Азійські ігри.

«Дякую за подарунок! У мене залишилось багато приємних вражень з Олімпіади та Паралімпіади 2018-го, особливо, від здобутих нашими атлетами медалей. Тоді я вперше у своєму житті поїхав не на футбольні змагання, а саме на зимові види спорту. Олімпіада – це круте, всесвітнє свято, його ні з чим не зрівняєш. На найближчих іграх будемо усією країною вболівати за наших: Юлію Джиму, Дмитра Підручного, інших біатлоністів та біатлоністок, Лідію Гунько у бобслеї, чинного чемпіона Олександра Абраменка у фристайлі та всіх інших! Вмикайте новини з 4 лютого по 20 лютого, а потім не забудьте і про Паралімпійські змагання - з 4 по 13 березня», - сказав Святослав Гринчук.

Українські спортсмени на Олімпіаді-2022 в Пекіні будуть представлені у таких видах змагань:  біатлон, бобслей, гірськолижний спорт, лижне двоборство, лижні перегони, санний спорт, скелетон, стрибки із трампліна, сноубординг, фігурне катання, фристайл, шорт-трек.

Нагадаємо, що Олімпіада об’єднує народи з усіх континентів. В олімпійському гербі є зображення 5-ти з’єднаних кілець, що символізують 5 частин світу:  блакитне - Європу, чорне - Африку, червоне - США, жовте - Азію, зелене - Австралію.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 84)
Попередня новина: Як вибрати хорошого ...
Наступна новина: 7 вещей,которые вы должны ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
kakosik - 18.01.22

Мне понравилось!

аватар країна
luckystricky - 18.01.22

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
DeadboyGS - 18.01.22

Шикарно, додаю в закладки

аватар країна
korchuk - 18.01.22

вне конкуренции

аватар країна
LeStel - 18.01.22

Только золотые руки могли набить такой прикольный материал

аватар країна
supervolodya - 18.01.22

Мне все понравилось, только если бы еще денег на длоге дали или конкурс провели, было бы вообще отлично.

аватар країна
Kitoriko - 18.01.22

Ну жесть конечно…

аватар країна
Kapitan1981 - 18.01.22

Большое спасибо, прикольно написанно креативно

аватар країна
tourist013 - 18.01.22

И правда креатив...супер!

аватар країна
humbugowski - 18.01.22

Хороша стаття, дізнався багато нового!)

аватар країна
lyubalk - 18.01.22

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
the8xx8 - 18.01.22

Мені, наприклад є чим поділитися, думаю не тільки мені.

аватар країна
Jonesswipp - 18.01.22

Клас! Респект автору!