Вишиванка,як офісний одяг

Вишиванка,як офісний одяг

21.01.22 23:52 1 1044

На даний момент існує багато різних стилів в одязі. Це - класичний, кежулал, спортивний, бохо та багато інших. Часто в офісах слід дотримуватися дрес-коду в класичному стилі та п'ять днів на тиждень носити сорочки та блузки. Тому згодом образ стає нудним та звичайним. Вихід є! Це незвичайна вишиванка, яка додасть навіть найнуднішому вигляду родзинку. Якщо необхідно носити одяг в одному кольорі, тоді - вишиванка з вишивкою в тон тканині. Її можна носити і під штани, і під спідницю. Придбати такі вишиванки можна в інтернет-крамниці вишитого одягу https://kram.kr.ua/

А тепер детальніше. Раніше вишиванка була традиційним українським національним одягом, її носили щодня.. "Багату" вишиванку одягали на великі свята. Тепер вишиванка стала світовим трендом. Багато світових зірок мають хоча б одну вишиванку та виступають в них на своїх концертах.

Як обрати саме вашу вишиванку?

Спершу оберіть колір тканини, не обов'язково білий. Можна вибрати будь-який колір, головне щоб він пасував до вишивки. Якщо колір вишивки класно поєднується із кольором фону, то ця вишиванка стане стильним шедевром.
Вишиванку, як офісний одяг, потрібно вибирати більш прямого крою зверху, а не бахмату, бо багато збірочок не прикрасять образ.
Окрасою вишиванки є її пишні рукави. Тільки вони підходять не усім жінкам. Красуні з «грушовидною» фігурою можуть спокійно носити такі вишиванки. Вони допоможуть їм збільшити лінію плечей. А ось для решти потрібно вибирати ті вишиванки, у яких рукав починає розширюватися від ліктя. Більше перегянути https://kram.kr.ua/zinki/

Справжнім вигідним рішенням є вишиванка-сукня прямого силуету, вона приховає всі не вигідні особливості фігури. При виборі сукні відпаде питання до чого її одягати і з чим поєднувати.
Далі обираємо орнамент. Він надасть образу певний характер та відповідний стиль. Наприклад: вертикальні смужки у візерунку вертикально подовжать та зроблять силует стрункішим. А ось горизонтальні - розширять силует. Для офісу підійдуть і такі варіанти. Перший - блузка, в якій вишивкою прикрашені лише рукава, а перед лишається чистим. Другий - вишивка на манишці виконана в тон тканини або прикрашена мереживом, а рукав може бути розкішно розшитий. Третій - блузка з вишитою передньою планочкою та відкладним коміром, який надать вишиванці суворості та вимогливості.

Так ви оберете саме вашу елегантну, красиву та чудову вишиванку, яка пасуватиме саме вам! Підберіть вишиванку на ваш колір і смак - https://kram.kr.ua/akcia/. Надайте своєму образу надзвичайної нотки!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 101)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
sutener5 - 22.01.22

клас!