Дотримуємось традиції – найкращі квіти на День святого Валентина

Дотримуємось традиції – найкращі квіти на День святого Валентина

22.01.22 00:00 26 1288

Дарування букетів 14 лютого – найпопулярніший спосіб розказати в цей день про свої почуття до дівчини. Але тільки найсміливіші люди, які палко кохають, можуть зізнатися у щирих почуттях. В такий момент серце виривається з грудей, чоловік відчуває широку гаму емоцій, яка хвилею його накриває і виражається фонтаном пристрасті. Квіти – надійний помічник представників сильної статі, який здатен замінити безліч слів чи доповнити те, що відчуває, і в чому освідчується чоловік. Кажуть, кохання – це найпотаємніше почуття, здане зводити з розуму і штовхати на найромантичніші вчинки.

Навіщо дарувати квіти в День святого Валентина?

Коріння цього свята сягає давніх давен, коли на тронах велично сиділи імператори, які видавали різноманітні, часом безумні укази. Таким правителем був Клавдій II. В третьому сторіччі він видав спеціальний указ, в якому заборонив своїм воїнам одружуватися. Імператор вважав, що почуття, які чоловіки відчувають до жінок, будуть негативно відображатись на військовій службі, зроблять вояк романтичними і ніжними, хоча насправді вони повинні бути хижими і злими.

Але воїни потайки зустрічалися зі своїми коханими, продовжували закохуватися, ховаючись передавати своїм обраницям записки через священика, якого звали Валентин. Він криючись, носив любовні послання дівчатам, часто доповнюючи їх від себе квітами. Крім того, священик Валентин потай вінчав закохані пари.

Коли розгніваний імператор дізнався про це, він велів кинути бідолаху до в’язниці і стратити. Таким чином священик з Древнього Риму з часом став засновником приємного романтичного свята, яке прийнято святкувати 14 лютого. В цей день закохані дарують один одному подарунки і квіти.

Як з допомогою квітів зізнатися 14 любого в коханні?

Мова квітів – це одна із можливостей розповісти коханій людині про свої почуття трішки більше, чим можна було б розказати словами. Є багато варіантів для тих, хто хоче використати мову квітів, щоб освідчитися, повідати по свої почуття, допомогти виразити певні приємні емоції, які чоловік відчуває до своєї другої половинки.

  • Конвалії. Їх вражаюча витонченість, природна краса, тонкий аромат і білосніжний колір часто розтоплюють серця багатьох жінок. Весняні квіти – це прояв витончених почуттів. А в композиції вони стають гарним помічником у найщирішому освідченні. Можна бути впевненим, що такі квіти будуть обов’язково достойно прийняті, а дівчина відчує себе на якусь мить красунею з чарівної казки.
  • Троянди. Всі звикли до того, що ці квіти є проявом кохання і палкої пристрасті. На День святого Валентина їх особливо шанують, тому що без троянд виразити свої почуття, особливо, якщо це освідчення у коханні, пропозиція руки і серця, навряд чи можна буде обійтись. Особливо важливо в цей святковий день вибирати бутони насиченого червоного кольору. Чудовим варіантом будуть троянди у коробці в формі серця. Це прояв щирих почуттів і гарний помічний у найпотаємніших зізнаннях.
  • Орхідеї. Для особливої дівчини, відносно якої у чоловіка є дуже романтичні почуття, варто вибирати особливі квіти, якими є орхідеї. Це неперевершені по красі, витонченості, граційності рослини, які допоможуть підкреслити ніжну чарівність обраниці, її найкращі риси. Ці незвичайні квіти на День святого Валентина зроблять з коханої дівчини на якусь мить королеву, заради якої чоловік готовий навіть на надзвичайно романтичні вчинки. Особливо гарно буде виглядати композиція, в якій зібрані різні види орхідей. Він виглядає витончено, багато і пристрасно.

Для багатьох дівчат найкращим презентом можуть стати ефектно оформлені фіалки, лілії. Вони підходять тим, хто любить м’які і ніжні квіти. В інтернет-магазині UFL можна вибрати найрізноманітніші варіанти букетів, і сміливо дарувати своїм обраницям.

Серед найпопулярніших (після троянд) квітів на День святого Валентина є тюльпани. Без них таке свято буде не таким романтичним. Варто дарувати тюльпани у великій кількості, вибираючи бутони різних кольорів. Тільки в такому випадку вони здатні приємно вразити і розчулити жінку.

В асортименті інтернет-магазину UFL є величезна добірка зразків букетів, які будуть найкращим презентом на День святого Валентина. Обирайте надійний інтернет-магазин, в якому вам запропонують найсвіжішу флористичну продукцію, що без сумніву порадує і розчулить вашу обраницю, і допоможе чоловікові розказати їй про найпотаємніші почуття.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 78)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Glen4ikkkk - 22.01.22

просто афигенно !!!!))

аватар країна
blunt420420 - 22.01.22

Нормусь

аватар країна
i7teen - 22.01.22

краще і не скажеш

аватар країна
MacMarrik - 22.01.22

смени название домена

аватар країна
ILKINOID - 22.01.22

Достаточно интересная и познавательная тема

аватар країна
infern3 - 22.01.22

Було цікаво почитати !!!

аватар країна
WORK_PLACEMENT - 22.01.22

Видно, что автор старается сделать свой сайт для простых людей, и мне кажеться, что это у него неплохо получается.

аватар країна
BayondGregor - 22.01.22

Мне все понравилось, только если бы еще денег на длоге дали или конкурс провели, было бы вообще отлично.

аватар країна
Redmaaan - 22.01.22

И правда креатив...супер!

аватар країна
marsel_tax - 22.01.22

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт

аватар країна
Submissions - 22.01.22

Отличная Инфа

аватар країна
bezoom - 22.01.22

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!

аватар країна
sashastav - 22.01.22

Интересная статья, спасибо. Интересует: будет ли продолжение?

аватар країна
Matt_Kun - 22.01.22

Да вы сказочник

аватар країна
thisismilo - 22.01.22

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
naditas - 22.01.22

мудро

аватар країна
TESUR - 22.01.22

Нормусь

аватар країна
fireinside - 22.01.22

И правда креатив…супер!

аватар країна
B88B8B - 22.01.22

Класс! Афтару респект!

аватар країна
nekil109 - 22.01.22

Блог сделан очень профессионально, и легко читается

аватар країна
Fylanbek - 22.01.22

І правда креатив ... супер!

аватар країна
i7teen - 22.01.22

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!

аватар країна
bukazoed - 22.01.22

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
LeClitCommander - 22.01.22

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
izmerenie4 - 22.01.22

улыбнуло с утречка

аватар країна
Codexd - 22.01.22

Мне нарвится стиль изложения