У Тернополі представники молодіжних громадських організацій спільно заспівали різдвяні колядки

У Тернополі представники молодіжних громадських організацій спільно заспівали різдвяні колядки

23.01.22 08:48 0 443
19 січня, вперше у Тернополі, представники молодіжних громадських об’єднань у день Хрещення Господнього разом заспівали різдвяні колядки. Міський голова Сергій Надал долучився до цього святкування, а о. Роман Демуш зачитав передвечірню молитву та окропив всіх присутніх свяченою водою.

«Вітаю усіх присутніх з Новим Роком, Різдвом Христовим, Водохрещем. Щиро дякую за попередній рік, який ми разом з вами прожили, і за наші здобутки у сфері молодіжної політики. Зокрема, успішно реалізовані та впроваджені проєкти в рамках статусу «Молодіжна столиця України». Це все ми досягли завдяки єдності та спільній підтримці. для мене велика честь бути присутнім на цьому заході, адже Святий вечір, кутя, коляда - це ті речі, які притаманні лише українцям і нероздільно пов’язані з кожним з нас та історією нашого народу, - відзначає Сергій Надал. - Різдво завжди асоціюється з перемогою добра над злом. Можуть мінятися часи, зміст колядок, але суть свята залишається незмінною. ми тут, як єдина родина. Розпочався новий рік і мені приємно, що свою роботу розпочала новообрана Молодіжна міська рада. Тож бажаю всім вам нових звершень, цікавих проєктів, добра та благополуччя».

Також у дружньому родинному колі представники Тернопільського осередку Національної скаутської організації «Пласт» передали молоді Вифлеємський вогонь, як символ миру, злагоди, любові та тепла.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аксессуары Xiaomi для ...
Наступна новина: Почему стоит ...

КОМЕНТАРІ