Ретрит йога тур: що потрібно знати?

Ретрит йога тур: що потрібно знати?

24.01.22 16:18 3 483

Все частіше серед пропозицій вирушити до йога-туру зустрічається слово «ретрит». Що ж це таке і в чому відмінність від інших занять йогою? Давайте разом розберемося. Ну а допоможе нам в цьому автор ретрит турів в джунглях Перу.

Ретрит тури: що потрібно знати?

Існує три основних види подорожей для тих, хто практикує йогу або тільки хоче спробувати медитації. Головним та загальним є йога-тур. Підходить такий вид мандрів абсолютно всім, а проходити може як в одному місці, так і у вигляді паломництва, з відвідуванням кількох святинь. При цьому заняття йогою та семінари проходять кілька разів на день, а решту часу можна присвятити екскурсійній програмі або пляжному відпочинку. Основна мета такого туру перезавантажитись і набратися енергії.

Для тих, хто хоче повністю поринути в медитації і уникнути зовнішнього світу, залишившись тільки наодинці з собою, існують тури Віпассана. Це програми, розраховані на тих, хто займається йогою вже тривалий час і на рівні. Тут людина занурюється у себе та розвиває концентрацію, зосереджуючись на диханні, перебуваючи у нерухомій медитації. Розмовляти в такому турі з будь-ким заборонено, навіть з наставником Ви спілкуватиметеся записками. Найпоширеніша практика Віпасани проходить за методикою відомого індуїстського майстра Гоєнка. Середній час такого туру10 днів.

Якщо ж Ви бажаєте приділити час самопізнанню та зустрічі із самими собою, але не готові провести 10 днів у абсолютному мовчанні, то ідеальним варіантом буде ретрит йога-тур. У ньому гармонійно поєдналися відпочинок та духовні практики, що дозволяють глибше пізнати себе. Вирушайте разом з нами у незабутню подорож. Ми пропонуємо різноманітні програми турів, з найкращими практиками та сертифікованими вчителями. Один тур може змінити все життя!

Ретрит йога тур: що дає практика?

Основна мета та ідея ретритуце ґрунтовна глибока медитативна практика, яка дозволить Вам вийти з низки повсякденних турбот та щоденних стресів та дозволить розслабитися. Для того, щоб поринути в себе, знайти гармонію всередині, необхідно три головні речі:

  • Глибоке дихання.
  • Споглядання.
  • Перебувати в спокої та рівновазі.

Ви скажете, що це складно? Зовсім ні. Все це абсолютно реально та можливо! Довіртеся нашим вчителям, і вони допоможуть Вам знайти нехай до душевного спокою та гармонії. В результаті ретрит йога-туру Ви зможете покращити свій рівень практики або втягнутися в ритм занять, якщо Ви тільки розпочали духовні практики. Ви краще відчуєте своє тіло і увійдете в контакт із внутрішнім Я. Також ретрит неодмінно допоможе Вам зняти внутрішню напругу та фізичну втому. Під час медитативних практик Ви зможете зрозуміти, чого насправді хочете, розставити пріоритети та опрацювати свої цілі на майбутнє.

Ретрит йога-тур можна проходити як постійно, і одноразово. Ефект відчувається навіть якщо це єдина подорож. Зробіть крок назустріч внутрішньої рівноваги та спокою, вирушаючи у подорож разом із нашою компанією.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 74)
Попередня новина: Обмен криптовалют: ...
Наступна новина: Причины заказать услугу ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Cthu1hu - 24.01.22

Изумительно!

аватар країна
Secsot - 24.01.22

Мне все понравилось, только если бы еще денег на длоге дали или конкурс провели, было бы вообще отлично.

аватар країна
budwizer - 24.01.22

Корисного багато знайшла для себе