Робота для українців в Варшаві: особливості працевлаштування

Робота для українців в Варшаві: особливості працевлаштування

24.01.22 17:48 9 521

Робота і проживання в Польщі приваблюють високим рівнем зарплатні, кращими умовами життя та різноманітними можливостями. Багато хто обирає для проживання саме Варшаву. Це місто привертає увагу громадян України, тому що має добре розвинену економіку та гарну архітектуру. Тут досить низький рівень безробіття – усього 3 відсотки.

Міжнародні корпорації та фірми мають тут свої представництва, тому робота в Варшаві має свої переваги. Рівень заробітної плати у столиці значно вищий, ніж в інших регіонах країни, а вакансії є завжди.

Головні переваги роботи в Варшаві

Робота в Варшаві https://1viza.com/vacancies/krayina=polsha;misto=varshava є вигідною для більшості іноземних робочих. Ось головні переваги працевлаштування у польській столиці:

  • Високий рівень зарплатні. Середня заробітна плата по Польщі майже 1000 євро. Якщо ви будете працювати у столиці, рівень зарплати буде набагато вищий, ніж у невеликому містечку. Можна заробити 1500 або 2000 євро, якщо працювати на посаді, що вимагає кваліфікації (інженери, бухгалтери, комп’ютерні технології та інше).
  • Працевлаштування без досвіду роботи. Є багато вакансій, на яких не потрібно володіти особливими навичками. Це прибиральниці, офіціанти, покоївки, підсобні робітники тощо.
  • Офіційне працевлаштування. Офіційна робота в Польщі, а саме у Варшаві має багато переваг. Робітники отримують страховку, премії та бонуси. До того ж роботодавці можуть забезпечити своїх працівників житлом та харчуванням.

Крім того, в Варшаві є багато архітектурних пам’яток та закладів для відпочинку. Це добра можливість не тільки заробити гроші, а й познайомитися з культурою сусідньої країни.

Які вакансії є в Варшаві?

Робота в Варшаві для українців є різна. Після того, як Польща стала членом ЄС, багато кваліфікованих польських громадян виїхали на заробітки до Германії та Англії. Це створює певний вакуум на місцевому ринку праці. Тому для громадян України, які приїжджають на заробітки у цю країну, є багато можливостей.

Найчастіше у столиці є потреба у наступних робітниках:

  • сфера обслуговування;
  • будівельні спеціальності;
  • водії;
  • працівники медичної сфери;
  • спеціалісти IT-технологій;
  • робітники на заводи та фабрики.

Також є сезонна робота на фермерських господарствах, розташованих у передмісті Варшави.

Вартість життя у Варшаві

Ціни на деякі продукти у столиці Польщі дешевше, ніж в Україні. Купляти продукти краще у торгових центрах, оскільки на ринках їх вартість значно більша. Треба звертати увагу на акційні пропозиції. Багато магазинів продають продукцію, термін придатності якої добігає кінця, зі значними знижками.

Товари власного виробництва часто коштують значно дешевше, ніж імпортні вироби. Житло у столиці дороге. Українці обирають кімнати у гуртожитках або сумісну оренду квартири. Деякі роботодавці надають харчування та проживання своїм робітникам.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 80)
Попередня новина: Как выбрать поставщика ...
Наступна новина: Модні тренди жіночої ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Tigrhelp - 24.01.22

Это — здорово!

аватар країна
Gradx - 24.01.22

Дуже цікаво! Судячи з деяких відгуків ....

аватар країна
meow_chic - 24.01.22

Хе-хе, мой первый коммент :)

аватар країна
VirginRouge - 24.01.22

детальніше ласка

аватар країна
hikkasich - 24.01.22

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
GoodElena - 24.01.22

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт

аватар країна
Gagarin37 - 24.01.22

детальніше ласка

аватар країна
B88B8B - 24.01.22

вирішив допомогти і Разшарив статтю в соц. мережах

аватар країна
alicedark - 24.01.22

Блог супер, побільше б таких!