Модні тренди жіночої білизни в 2022 році

Модні тренди жіночої білизни в 2022 році

24.01.22 17:49 9 714

Жінка – натура витончена та мінлива. Кожного разу нова, кожного разу по-новому загадкова. Неймовірно, але зміна комплекту нижньої білизни здатна перевтілити жінку мало не до невпізнання! А ще жінка – завжди знає, що актуально сьогодні і що буде в тренді завтра. Тому ви тут, чи не так? Вияснимо, які тренди нижньої білизни приніс нам 2022 рік.

Жіноча білизна: що у моді у 2022 році?

У моді все, що робить жінку бажаною, тому у цьому році тренд на тендітний гіпюр у поєднанні з натуральними силуетами. В колекціях менше моделей пуш-ап, менше чашечок, більше прозорого та романтичного.

До речі, опитування серед сильної половини населення щодо того, яка жіноча білизна подобається чоловікам, не підтвердили, що чоловікам подобається мереживо, багато хто з чоловіків вважає найпривабливішою жіночу білизну спортивного стилю. Спортивний стиль сьогодні дуже популярний, як і спорт. У 2022-му комплекти спортивного крою будуть носити не лише для спорту.

В трендах – білизна під подію: білизна для спортзалу, білизна для прогулянки, для дому, для романтичних зустрічей чи урочистих подій.

Перевага віддається зручній білизні, тому особливо популярні безшовні варіанти.

Кольори білизни залежать від події – для щодня пані обиратимуть стримані пудрові та тілесні, а для виходу – яскраві та насичені.

Серед матеріалів обиратимуть атлас, шифон, поліестер, поліамід, а також оксамит та бавовну.

Моделі яскравих трендових комплектів краще всього вивчати на майданчиках, де пропонується жіноча білизна оптом. Вже зараз можна сказати, що переважатимуть стилі спорт-шик та кежуал.

Якщо хочете не відставати від моди у цьому році, готуйтеся до підбору окремих комплектів для спорту, дому, виходів у світ та романтичних зустрічей, та готуйтеся вчитися, як правильно вибрати комплекти жіночої білизни кожного з цих напрямків.

Наймодніші фасони

Серед наймодніших фасонів – трусики з високою посадкою, вставками з сіточки та мережива, боді, бюстики-маєчки. Залишаються у моді трусики бразиліана, сліпи, шортики та бюстики бра.

На вершині популярності різноманітні стрічки, зав’язки, переплетення та прорізи.

Вінтажна білизна – в тренді. Дизайнери пропонують неймовірне поєднання скромності та шику – закриті фасони, підв’язки, пояси, панчохи. Це не та білизна, яку носили в минулому, це сучасна білизна «за мотивами». Таку білизну варто обирати для святкових луків та особливих подій, а для щодня варто обирати спортивну білизну та кежуал, де допускається мінімум декору.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 79)
Попередня новина: Робота для українців в ...
Наступна новина: Как подготовить ребенка к ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
marsel_tax - 24.01.22

Откуда берете инфу для постов если не секрет?

аватар країна
Gradx - 24.01.22

Каждая статья автора отлична от предыдущей. Вывод: читать автора :)

аватар країна
Topstrelok - 24.01.22

5кА! Відмінний пост!

аватар країна
Altufievskiy - 24.01.22

Благодарствую, полезная вещь.

аватар країна
OldRoger - 24.01.22

А який це движок? теж хочу блог завести

аватар країна
allstarz - 24.01.22

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
Jackson63 - 24.01.22

Було цікаво почитати !!!

аватар країна
fracfurt - 24.01.22

Большое спасибо. Очень полезная информация

аватар країна
Mediator1 - 24.01.22

Величезне дякую!