Надя Дорофєєва допомогла 14-річній дівчині наблизитись до мрії – знялась у фотосесії на Голосі Країни

Надя Дорофєєва допомогла 14-річній дівчині наблизитись до мрії – знялась у фотосесії на Голосі Країни

25.01.22 13:55 8 934

Підопічна благодійного проєкту 1+1 media «Здійсни мрію» побувала на зйомках 12-го сезону Голосу Країни, влаштувала фотозйомку для улюбленої співачки – DOROFEEVA (Надя Дорофєєва) і зняла з нею ТікТок!

14-річна Марія Полоннікова з м. Бровари зі спортивної родини – її мама Катерина – професійна спортсменка, а дідусь Олександр – заслужений майстер спорту з гандболу. Для себе Марійка теж обрала спорт – після 6-го класу вступила до Броварського спортивного училища на відділення легкої атлетики (штовхання ядра). Але навчалася всього 6 днів…

Після одного із тренувань Маша відчула гострий біль в спині, а через деякий час перестала відчувати ноги… Дівчині поставили діагноз – мієліт (запалення спинного мозку), який спричинив сильний набряк. Довгий шлях дівчини до одужання – численні обстеження, 6 операцій, 3-місячне лікування в Охматдиті. У сонячної Маші є шанс знову ходити! Для цього вона щодня займається реабілітацією за спеціально розробленою методикою. Родина вірить, що це обов’язково станеться, адже щоночі Марійці сниться сон, як вона встає з візка і робить перші кроки!

У лікарні дівчина почала займатися творчістю – створення прикрас, малювання, зйомка ТікТок-відео. Але найбільша пристрасть Маші – фотографія! Вона любить робити красиві та мальовничі знімки на свій телефон – фотографує друзів, рідних, природу та домашніх тварин. І дуже мріяла мати професійний фотоапарат і ноутбук – щоб розвивати свій талант і стати професійним фотографом! Саме це своє бажання Марійка намалювала на Уроці мрій в Охматдиті.

«Мені подобається фотографувати. Я ніби створюю картину для себе, як малюнок. Мене це розслабляє, надихає», – ділиться Маша.

Не опускати руки в боротьбі із хворобою дівчині допомагала музика та кліпи її кумира – співачки, тренерки найрейтинговішого вокального шоу Голос Країни – Наді Дорофєєвої. Маша стежить за нею в соцмережах та захоплюється творчістю. Як і зірка, Маша веде свій ТікТок – @devochka_v_kolyaske. І вона дуже хотіла зняти ТікТок з улюбленою артисткою! Це команді «Здійсни мрію» по секрету розповіла мама Маші – Катерина.

І от, у прямому ефірі «Сніданок.Вихідний» сталося диво! Здійснилася мрія Марійки! Дівчину запросили у студію, щоб поспілкуватися про те, як боротьба робить її ще більш впевненою у собі, сильною і, попри все, щасливою! Але мрійниця і не підозрювала, що на неї там чекатиме!

Кураторка проєкту «Здійсни мрію», ведуча Проспорт, Олександра Лобода, ведучі Сніданку – Олександр Попов та Людмила Барбір влаштували сюрприз Марійці! Прямо посеред розмови про мрії – Олександр Попов виніс подарунки – омріяні фотоапарат і ноутбук! А Олександра Лобода оголосила, що одразу після ефіру вони з Машею вирушають до знімального павільйону Голос Країни на зустріч з Надією Дорофєєвою! 

За лаштунками вокального шоу професійний фотограф провів для Маші майстер-клас – пояснив основні правила фотографії й допоміг зробити пробні кадри. І от, як Чарівниця, з’явилась Надя! Маша не могла стримати емоцій щастя!

«Я хочу зробити тобі величезний комплімент за те, що в тебе така прекрасна любов і захоплення – фотографувати, бути такою сонячною і яскравою! Знаю твою історію, і бачу що ти дуже світла! Я хочу, щоб ти повірила, що все буде гаразд! Я вірю та знаю!», – сказала Марійці Надя Дорофєєва.

Надя запропонувала Марійці сфотографувати її на новий фотоапарат, а дівчина з радістю погодилась! Дівчата тепло поспілкувались, наобіймались, зробили спільні селфі й записали ТікТок на згадку про зустріч.

https://vm.tiktok.com/ZMLRmLxsp/

Після фотосесії Надя відправилась на репетицію батлів зі своєю командою й запросила Машуню до глядацької зали. Вона першою побачила склад команди Наді Дорофєєвої на Голосі Країни! Символічно, що в той же день (23 січня) на 1+1 показали прем’єрний випуск шоу! Його Маша з мамою дивились вдома і вболівали за улюблену DOROFEEVA!

«29 квітня “Здійсни мрію” виповниться 6 років. Діти продовжують мріяти, а ми продовжуємо здійснювати їхні мрії.  Маша – спортсменка, а люди які обирають спорт  мають неймовірно сильний характер. Її історія надихає ніколи не здаватись! Я впевнена в тому, що ми побачимось з нею ще! Будемо запрошувати Машу на наші заходи, як фотографа-фрілансера!», – поділилась Олександра Лобода, кураторка «Здійсни мрію».




Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 75)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
alexanderof - 25.01.22

С уводольствием пожал бы автору руку, его сайт - чудо.

аватар країна
AistMaraby - 25.01.22

супер оригинально

аватар країна
Nuetonetochno - 25.01.22

Пора автору пам'ятник поставити за життя. Хто за?

аватар країна
BONDSTREET - 25.01.22

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
ZapUser4276132525 - 25.01.22

Help! У автора автограф можна взяти?

аватар країна
rixavie - 25.01.22

С уводольствием пожал бы автору руку, его сайт - чудо.

аватар країна
CzarOfRap - 25.01.22

Отличный материал. Спасибо и пишите еще, только картнок маловато!

аватар країна
userno5 - 25.01.22

Очень хорошая идея