Покупка авто зі США: що потрібно знати?

Покупка авто зі США: що потрібно знати?

26.01.22 18:15 12 546

Купівля автомобіля зі США – це заздалегідь вигідне, продумане та надійне рішення. В Україні ринок переповнений старими і м'яко кажучи, побитими життям авто. Якщо автомобіль нормальний, його вартість однозначно буде завищена. Ті машини, що приганяють із Європи, більшою мірою схожі на металобрухт. У США ви можете за допомогою фірми-посередника знайти автомобіль із чудовою історією та станом у повній комплектації.

З Америки ви можете пригнати за прийнятною ціною автомобіль рік випуску 2015-2017 року. Для того, щоб зрозуміти, яку суму ви витратите на автомобіль зі США і всі прилеглі до нього послуги необхідно вибрати модель. За вигідною ціною можна придбати битий автомобіль. Вартість його ремонту в Україні буде значно нижчою, ніж ціна в США.

Майже всі угоди з автомобілями американці та покупці з інших країн проводять на автоаукціонах. За статистикою в США за один день продає більше сотні тисяч автомобілів.

На яких аукціонах США купують автомобілі?

Основними аукціонами для покупки автомобіля зі США вважаються:

  • Manheim - Аукціон надає своїм клієнтам гарантії, що до продажу автомобіля він відповідатиме описаним вимогам на сайті. На Манхеймі ви можете купити якісний з невеликим пробігом за розумну суму з вигодою порівняно з українським ринком.
  • IAAI – Гібридна аукціонна модель, що включає торги в режимі реального часу, через інтернет і через посередників. За більш ніж 25-річний досвід роботи в галузі компанія має у своєму розпорядженні велике сховище і місце для продажу сотні тисяч автомобілів.
  • Copart - Аукціонна компанія «Copart» вже багато років базується в Далласі і є одним з головних гравців у сфері продажу пошкоджених автомобілів. Частка компанії займає приблизно 36% внутрішнього ринку. На балансі компанії знаходяться 203 торгові точки по всій Америці. На складах компанії зберігаються десятки тисяч різних автомобілів.
  • Adesa — незважаючи на те, що це канадський аукціон, тут продається величезна кількість американських автомобілів. За своїм типом він схожий на Manheim, лише дешевше. Участь в аукціоні можуть приймати лише ліцензовані дилери. Отримати ліцензію не так вже й просто.
  • Ebay – інтернет-аукціон з низькою надійністю та повною відкритістю. Вважається одним із найбільш ризикованих аукціонів для покупки автомобілів.
  • Cars.com – сайт типу нашого RST або OLX. Щоденно приватні продавці виставляють на цьому сайті оголошення про продаж автомобіля. До таких сайтів ми не рекомендуємо вдаватися для покупки. Там ніхто не несе відповідальність за продаж, а тим більше за продаж закордон. На подібних сайтах кожен другий продавець - перекупник або шахрай.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 65)
Наступна новина: Как выбрать и купить ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Shef24 - 26.01.22

А чи давно запустили цей сайт?

аватар країна
Sid_2017 - 26.01.22

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
DPMND - 26.01.22

Вы не правы.

аватар країна
sashasasas - 26.01.22

было интересно вас почитать, спасибо и удачи!

аватар країна
RuslanG22 - 26.01.22

Да,жостко

аватар країна
kfc_roll - 26.01.22

Чіпляє, відмінно написано!

аватар країна
Keepyourmamu - 26.01.22

просто афигенно!!!!))

аватар країна
maxParallax - 26.01.22

Дуже пізнавально, респект

аватар країна
Topstrelok - 26.01.22

Клас! Респект автору!

аватар країна
vorioss - 26.01.22

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?

аватар країна
Jahmanah - 26.01.22

Ну а если вы не знаете как выбрать посредника для импорта авто из США, тогда вам стоит посетить сайт https://tor.com.ua/.

аватар країна
skamen - 26.01.22

новость послал по инету.