Запчастини із Польщі: чому вигідно купувати там?

Запчастини із Польщі: чому вигідно купувати там?

27.01.22 16:13 1 1566

Автомобільні запчастини в Польщі коштують на 50-100 % дешевше, ніж в Україні. У деяких випадках можна заощадити до 200% суми. При цьому на польському ринку продаються не якісь другосортні копії, а оригінальні автозапчастини виробництва ЄС. Багато українських автолюбителів вже активно користуються послугами ринку запчастин Польщі. Ви ще ні? Тоді дізнайтесь ТОП-4 переваг авторозбирання Польщі.

Величезний вибір

На думку експертів, саме польський ринок автомобільних деталей є найбільшим на території Європи. Він перевершує масштаби ринку Німеччини та інших західних країн. Якщо вам потрібно купити автозапчастини для свого автомобіля в США або Європі, то ви не знайдете такої кількості пропозицій на свій запит. Запчастини до Volkswagen, Subaru, Kia, Hyundai, Opel, Honda, Peugeot, Chevrolet, Fiat - там можна знайти деталі під будь-які авто будь-якої марки.

У Польщі можна купити кузовні запчастини, деталі для ходової, то й фільтра, запасні частини для гальмівної системи, двигун та вихлоп, підвіску та рульове управління, трансмісію, електрику та освітлення, частини систем охолодження та опалення. Наприклад, у Польщі працює популярний інтернет-магазин запчастин Allegro, де весь світ закупівель автодеталі. Тільки на Алегро кількість пропозицій 25 мільйонів. В Україні ж будь-які польські запчастини можна придбати в інтернет-магазині Автоплюс.

Висока якість

Польща є членом Європейського Союзу, який покладає на наших сусідів відповідальність. Виробництво та імпорт автомобільних запчастин здійснюється з дотриманням суворих вимог. Якщо ви купуєте автомобілі в Польщі, то це надзвичайна якість. За це точно стежать як влада, так і самі продавці. Якщо в Україні на дошках оголошень можна потрапити на запаси, підробки, ринок Польщі вільний від низькоякісної продукції.

Низькі ціни - від 30 до 200% економії

Запчастини з Польщі з доставкою та розмитненням в Україні обходяться дешевше, ніж будь-які аналоги в Україні. Як ми писали вище, на покупку кузовних деталей у Польщі, електроніки та будь-яких комплектуючих можна заощадити від 30 до 200%. Пригін автозапчастин на замовлення з Польщі можна отримати вигоду, не йдучи ні на які компроміси. Скористалися всіма перевагами польського авторинку, українці масово купують автодеталі там, чому вам не відкрити його для себе?

Гарантія

Помилки та неточності при замовленні автозапчастин у Польщі виключені. Менеджери підбирають деталі з він-коду та фото. Тому покупцеві на 100 % гарантується, що придбані запасні частини відносяться до конкретного автомобіля з урахуванням характеристик, комплектації, року випуску.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 79)
Наступна новина: Переваги кондиціювання ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
raydesign - 27.01.22

Дякую за цікавий матеріал!