Як взяти миттєвий кредит на карту без поручителя у CreditPlus

Як взяти миттєвий кредит на карту без поручителя у CreditPlus

06.02.22 18:28 3 760

Український фінансовий ринок має сотні кредитних компаній, які пропонують кредит онлайн без відмов. Однак варто розуміти, що немає жодної організації, яка будь-коли не відмовляла клієнтам в обслуговуванні. Це пов’язано з низкою критеріїв, і їх визначає собі кожна компанія індивідуально. Залежно від цього можна підібрати МФО, вимоги якої не перевищують реальних можливостей потенційного клієнта.

Яким вимогам потрібно відповідати, щоби отримати миттєвий кредит на карту без поручителя в creditPlus?

Індивідуальні критерії оцінки клієнта залежить від політики компанії. Серед загальних правил — вік від 18 років та громадянство України. Також позичальник повинен мати власну платіжну картку, яку прийде переказ. Скористатися рахунком іншої людини не можна — анкета буде відхилена. Це може бути картка будь-якого банку України.

Мікрофінансові організації відомі лояльною політикою щодо кредитних історій позичальників. Отримати миттєвий кредит на карту без поручителя можна навіть із низьким кредитним рейтингом. У такому разі необхідно мати достатній дохід, який гарантує платоспроможність, посильну для покриття бажаної суми з відсотками при настанні дати внесення оплати.

Одностайна вимога до клієнтів, які повторно звертаються до МФО — відкритий кредит в одній і тій самій організації може бути лише один. Отримати додаткову суму, якщо поточний борг не погашено, неможливо.

Для оформлення кредиту, як правило, потрібні лише два документи — паспорт та ІПН. При цьому додаткові фільтри безпеки — такі, як Bank ID НБУ та фотоверифікація — проходять напівавтоматично.

Як взяти миттєвий кредит на карту без поручителя у CreditPlus?

CreditPlus — одна з найбільших МФО України, де невисокий рівень відмов. Отримати гроші в борг можуть як тимчасово або постійно безробітні та студенти, так і пенсіонери та люди у декретній відпустці.

Щоб отримати кредит у CreditPlus, необхідно виконати такі дії:

  1. подати заявку на сайті та вказати бажану суму та термін;
  2. пройти коротку реєстрацію із проходженням Bank ID;
  3. надіслати анкету та почекати рішення;
  4. підписати договір SMS-кодом під час схвалення;
  5. отримати моментальний переказ.

Що робити, якщо не вдається повернути гроші вчасно?

У багатьох компаніях, зокрема, CreditPlus, є можливість подовжити кредит або частково його погасити без пролонгації. Для цього потрібно сплатити фактично нараховані за період користування кредитом відсотки, а також пеню та штрафи (якщо вони були нараховані). На цей час, згідно із законом, неустойка не нараховується до закінчення карантину у зв'язку із пандемією COVID-19. Після закінчення карантину нарахування штрафів та пені відновиться.

Пролонгація дозволяє подовжити строк дії договору кредитування на той самий строк, на який спочатку було оформлено кредит. Наприклад, якщо клієнт брав гроші в борг на строк у 10 днів, подовження буде оформлення так само на 10 днів. При частковому погашенні можна закрити частину кредиту, не збільшуючи строк договору.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 77)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
I_DIM - 06.02.22

Монетизацією краще займіться. А так чудово!

аватар країна
Baliaf - 06.02.22

Сенкс. Интересно, и вообще полезный у Вас сайт

аватар країна
Xamzag - 06.02.22

Добавил в закладки