Огляд продукції японського бренда Zojirushi

Огляд продукції японського бренда Zojirushi

06.02.22 18:30 3 673

Японський бренд Zojirushi з’явився в 1918 році. Через 5 років почалось масове виробництво та продаж термосів. Також був узятий слон у якості торгової марки. Потім почався буйний ріст. Збільшувався асортимент, дійшовши до теперішніх значних показників. Відкривались офіси в містах Азії та навіть у США. Давайте подивимося, яка термопродукція зараз доступна покупцям.

Особливості роботи термопродукції

В основі кожного термопродукта лежить один принцип роботи. Між внутрішньою та зовнішньою колбами викачується повітря, щоб створити вакуум. Як раз він і зменшує втрати тепла. Кришка, що щільно прилягає, і максимально вузький отвір, з якого ллється рідина, додатково допомагають зменшити втрати тепла.

Види термопродукції Zojirushi

  1. Термос. Найпопулярніший термопродукт. Витягнута циліндрична форма, пробка з отвором і кришка-чашка. Деякі моделі можуть оснащуватись ремінцем. Крім класичного варіанту можна виділити ще й такі:

    Універсальний. Не тільки напої можна поміщати, але і їжу. Відрізняється ширшим горлечком, формою корпусу, наявністю додаткової кришки та гумової ручки.

    Дитячий. Розрахований, щоб дитина тримала її двома руками. Деякі кришки оснащуються ручками, щоб зручно було пити напої. У інших моделях може бути трубочка, яка ще сильніше спрощує процес для дитини.

  2. Термочашка. Нагадує термос Zojirushi, але вона пристосована, щоб пити прямо з горлечка. Тут вся справа в особливій конструкції пробки, отвору та кришки. Також термочашка Zojirushi відрізняється подвійним фіксатором, що зменшує шанси щось випадково пролити. В цілому термокружки виділяються більш низьким об’ємом, тому що, як правило, використовуються однією людиною та невелику кількість часу.
  3. Термокухоль. Нагадує звичайний стакан, але він більш міцний і температуру тримає набагато довше. Щоб зменшити втрати тепла, додатково може використовуватись кришка з отвором. Термостакан Zojirushi виділяється тим, що у кришки є ситечко для заварювання чаю.
  4. Термоконтейнер. Найширша конструкція, тому що в колбі зберігається їжа. Є широке горлечко, щоб зручно було їсти. Термоконтейнер для їжі ділиться на два види:

    Мономісткість. Розрахована на одну велику страву.

    Мультимісткість. Може поміститись перше, друге та десерт. Страви зберігаються в поліпропіленових боксах. Деякі моделі комплектуються паличками для їжі та термобар’єром, який дозволяє підтримувати потрібний баланс температури в термоконтейнері.

Термоконтейнер Zojirushi

Вигоди продукції Zojirushi

  • Продумана конструкція отвору. Коли ви будете виливати рідини, струмінь буде рівний і без бризок.
  • Безпечні матеріали. Використовується безпечний пластик без BPA. А внутрішнє покриття не виділяє токсичних речовин за великих температур.
  • Якісне внутрішнє покриття. Запахи, смаки та плями не будуть закріплюватись на стінках.
  • Дуже мала відстань між стінками. Вона дорівнює всього 1 мм, тому вироби будуть більш компактними. Їх простіше буде носити.
  • Міцний корпус. Використовується полегшена сталь, яка повинна витримати падіння з декількох метрів. До того ж вага виробу достатньо низька, тому користуватись їм зручно.
  • Гарантія. У гарантійному талоні прописано, що на термоізоляційні властивості дається гарантія на цілих 5 років, а на інші моменти — на 1 рік.

Термочашка Zojirushi

Особливості використання та догляду

  • Заповнюйте об’єм колби повністю, щоб напої або їжа довше зберігали температуру.
  • Плануєте заливати гарячі напої? Перед цим прогрійте колбу окропом.
  • А якщо плануєте заливати щось холодне, додайте в колбу лід.
  • Густі напої та їжа довше зберігають температуру.
  • Перед тим як зберігати продукцію, добре її просушіть. Так не з’являться плями, пліснява та неприємні запахи.
  • Щоб почистити виріб, використовуйте спеціальний засіб від Zojirushi. Налийте в колбу гарячої води, і додайте вміст пакетику в пропорції один пакет на літр води. Зачекайте 6 годин, вилийте суміш, промийте колбу та залиште сушитись.

Де купити термопродукцію Zojirushi?

Офіційний магазин термосів Zojirushi пропонує великий вибір виключно оригінальної продукції. Вона проходить суворий контроль якості, щоб клієнти отримали тільки якісний продукт. Служба підтримки працює щодня.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 80)
Наступна новина: Как продвигать свой ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Deudim - 06.02.22

Хм… У каждого абрама своя программа.

аватар країна
LegoGO57 - 06.02.22

мудро

аватар країна
slava_ck - 06.02.22

чого струму не придумають ...