Гордєєв,Вітовська,Клімкін,Радуцький,Мокріді в ефірі “Твій вечір” обговорили послаблення карантину у світі

Гордєєв,Вітовська,Клімкін,Радуцький,Мокріді в ефірі “Твій вечір” обговорили послаблення карантину у світі

08.02.22 17:00 11 807

У ефір 1+1 повернулося вечірнє інфотейнмент-шоу "Твій вечір". У першому випуску нового сезону ведучий Єгор Гордєєв разом з гостями — Михайлом Радуцьким, Павлом Клімкіним, Тетяною Мокріді, Ірмою Вітовською обговорили зменшення карантинних обмежень у світі.

Щодня у світі фіксують майже 2 мільйони нових випадків захворювання коронавірусом. Особливу небезпеку становить новий штам — омікрон. Країни розділились на 2 великі табори. Одні посилюють карантин (Австрія, Німеччина, Франція, Китай, Індонезія), а інші — послаблюють (Британія, Данія, Чехія, Литва, Грузія). До прикладу — в Британії, Данії скасовують носіння масок. Протягом місяця скасують обмеження у Швеції та Фінляндії. В Австрії навпаки — взялись активніше за вакцинацію. Щеплення від ковід — обов'язкове, а з березня за відсутність ковідсертифікату штрафуватимуть. В уряді Німеччини послаблення карантину вважають божевіллям. 

Єгор Гордєєв з експертами відповіли глядачам на питання — яким шляхом йти нам і чи дозволяє рівень вакцинації в Україні скасувати обмеження. Тим паче, що перший крок вже зроблено — відтепер термін самоізоляції для хворих на ковід триває 5 днів.

Так, Михайло Радуцький, голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, розповів, що країни послаблюють обмеження — тому що відсоток вакцинованих серед населення переважає невакцинованих. На питання навіщо взагалі вводяться обмеження, експерт відповів — зберегти людські життя, не допустити поширення вірусу та не допустити колапсу медичної системи: Локдаун сьогодні Україні не потрібен. Навіть якщо ми будемо мати, а ми будемо мати, на жаль, і 50, і 60, і 70 тисяч захворівших на добу. Адаптивний карантин вже двічі не привів до колапсу медичної системи України. В нас були важкі дні, важчі часи. Але жодного разу колапсу не було. І це я вважаю саме завдяки адаптивному карантину”.

8 лютого о 23:00, у новому випуску обговорять контроверсійну тему: гумор — це знецінення чи психотерапія? Серед гостей — психотерапевт, міністр, продюсер комедій, телезірка та журналіст.
 

“У “Твій вечір” палітра тем, як і гостей, абсолютно широка. Від гостро-політичних до гостро-соціальних історій. На українському ТБ нечасто на одному майданчику зустрічаються люди з абсолютно різних світів. У нас вони будуть зустрічатись щовечора, з понеділка по середу о 23:00 на 1+1. Приєднуйтесь і ви”, — розповів Єгор Гордєєв, автор та ведучий “Твій вечір”.




Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
yanimener - 08.02.22

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
anything4hype - 08.02.22

улыбнуло с утречка

аватар країна
kwadraturin - 08.02.22

Побольше б таких постов на блоге.

аватар країна
DPMND - 08.02.22

ВАУ....=)

аватар країна
drjohnz - 08.02.22

тема реально старая

аватар країна
ZapUser4276132525 - 08.02.22

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
shizka - 08.02.22

щось в цьому є, безумовно

аватар країна
cold_autumn - 08.02.22

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.

аватар країна
Smes0 - 08.02.22

Мені сподобалося!

аватар країна
kawabanger - 08.02.22

Достаточно интересная и познавательная тема

аватар країна
fakerney - 08.02.22

Мне все понравилось