Franke: історія бренду

Franke: історія бренду

08.02.22 22:35 1 530

Багато європейських торгових марок з'явилися понад сто років тому. Яскравим прикладом вдалого поєднання маркетингового чуття та прагнення успіху може стати історія швейцарського бренду Franke. Зараз побутова техніка Франке має попит у багатьох країнах світу, а кухонні мийки її виробництва регулярно завойовують призові місця на міжнародних виставках. До речі, в Україні техніку даного бренду можна придбати на сайті https://franke-market.com.ua/.

Історія ТМ Franke

Сьогодні, коли під брендом Франке випускаються практично всі різновиди кухонної побутової техніки, важко уявити, що фірма колись була невеликою майстернею з виробництва виробів з листового металу. Втім, у 1911 році, коли було засновано компанію Franke, саме цей асортимент користувався найбільшим попитом.

Германо Франке – засновник швейцарського бренду – був людиною, яка тонко відчуває тенденції ринку, тому вже у 20 роках він зробив ставку не на промислові замовлення, а на потреби пересічних споживачів. У каталозі компанії з'явилися труби, вивіски та сантехнічні вироби. Пізніше, у 1931 році, під брендом Франко було випущено перше миття для кухні, і з цього моменту розпочалася боротьба за лідерство з численними конкурентами.

Подальша історія компанії Franke демонструє, як важливо звертати увагу на потреби клієнтів. Франке постійно розширює асортимент, випускаючи новинки – нікельовані мийки та моделі з нержавіючої сталі, що відразу завоювали симпатії покупців через довговічність та оригінальний дизайн. Згодом компанія розширила виробництво: побудувала нові заводи та розпочала випуск складної побутової техніки – плит, духових шаф, холодильників, а потім об'єднала їх у кухонні системи. Одним із етапів шляху до успіху стало постачання кухонного обладнання для мережі Макдональдс у Мюнхені.

Країни-виробники кухонної техніки Franke

Одним із принципів розвитку компанії Franke стало розміщення заводів у країнах, де побутова техніка швейцарського виробництва мала попит. Нині підприємства Франку працюють у 39 країнах, зокрема – Німеччині, Італії, Росії. Керівництво фірми уважно стежить за дотриманням технології виготовлення побутової техніки, так що вона залишається якісною, в якій країні світу вона не вироблялася.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 95)
Наступна новина: 8 основных преимуществ ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
LegoGO57 - 08.02.22

Автор, а Вы в каком городе живете если не секрет?