7 порад щодо вибору правильної косметики

7 порад щодо вибору правильної косметики

09.02.22 11:23 10 730

Правильна косметика для будь-якого типу шкіри важлива для створення свіжого природного вигляду, а також для запобігання реакціям на косметику, таких як алергія з подальшим висипом, свербінням і сльозотечею або висипаннями з білими або чорними цятками та хворобливими шкірними висипаннями. Шкіра кожної людини є унікальною, і різні ділянки можуть мати різні характеристики, які необхідно враховувати при виборі відповідної косметики.

Якщо ви були розчаровані, коли ваші пудрові тіні для повік мнуться і сповзають перед обідом або ваша тональна основа виглядає нерівною та запеклою, корисно зрозуміти характеристики вашої шкіри та купити відповідну косметику для вашого типу шкіри. До речі, зробити це можна в інтернет-магазині https://sisters.co.ua/ru. Ну а далі ми дамо декілька порад, які допоможуть вам виглядати краще.

Уникайте косметики, яка сушить чи дратує шкіру

Кожен тип шкіри по-різному реагуватиме на різні види косметики. Навіть якщо певний бренд тіней підходить для ваших повік, той самий бренд може не підійти для губної помади. Це пов'язано з тим, що тип шкіри на повіках може відрізнятися від типу шкіри на губах. Коли ви вибираєте косметику, таку як тональний крем, наприклад, уникайте косметики, що сушить, або косметики, яка викликає подразнення шкіри.

На жаль, вам, можливо, доведеться спробувати кілька продуктів, щоб визначити ті, які працюють на шкірі постійно. Ще одна проблема, яку необхідно враховувати, полягає в тому, що ваша шкіра може викликати реакцію на певний косметичний засіб, який раніше не викликав подразнення шкіри, тому ви можете бути змушені знайти альтернативу перевіреному бренду, який добре працював у минулому. Характеристики шкіри можуть значно змінюватися протягом життя, що вимагає зміни типу косметики, яку ви вибираєте.

Зважайте на свій тон шкіри при виборі косметики

Навіть якщо конкретний тип косметики ідеально підходить для вашого типу шкіри, вибір неправильного кольору - надто світлого або занадто темного - зробить косметику менш привабливою. Виберіть косметику, яка доповнює та відповідає вашому тону шкіри, і незначні недоліки тону та текстури шкіри зникнуть.

Більш темні основи, більш глибокі кольори тіней для повік і підводки для очей найкраще підійдуть тим, хто має шоколадний або оливковий відтінок шкіри. З іншого боку, якщо у вас бліда шкіра, вам слід вибирати світліші відтінки основи та макіяжу очей. Косметика має посилювати, а не пригнічувати тон шкіри.

Інвестуйте у якісну косметику

Якісний макіяж часто завдає біль гаманцю. Дешева косметика може тверднути або ковзати по шкірі і з меншою ймовірністю змішуватися. Вона швидше сяде на поверхню, надаючи пластикового вигляду. Шукайте косметику гарної якості, яка не обов'язково дорога. Краще інвестувати в себе, купуючи якісну косметику, яка, як ви знаєте, чудово виглядає з вашим типом шкіри.

Суха шкіра

Якщо ви стали жертвою сухої шкіри, не засмучуйтесь. Ви повинні знайти основу типу мусу або крему. Якщо ви використовуєте консилер, переконайтеся, що він на кремовій основі, і ваша компактна пудра повинна бути компактною пудрою. Вам слід уникати розсипчастих засобів або формул, що не містять олії, оскільки вони мають тенденцію осідати на зморшках на вашому обличчі.

Макіяж очей краще робити пудровими або кремовими тінями з шовковистою текстурою, а підводка для очей повинна бути мерехтливою або матовою. Зволоження – ключове слово помади та блиску для губ. Знайдіть зволожуючу помаду і використовуйте блиск для губ, що містить такі інгредієнти, як алое або вітамін Е, обидва з яких забезпечують додаткове зволоження губ.

Ніжна шкіра

Шукайте продукти, спеціально призначені для чутливої шкіри, та уникайте ароматизаторів у своїх косметичних продуктах. Не алергенність - ще одна фраза, яку слід шукати на етикетках. Головне — уникати продуктів із високим вмістом барвників чи консервантів.

Комбінована шкіра

Ви можете вибрати різні продукти для різних станів шкіри або вибрати продукти, спеціально створені для комбінованої шкіри. Навіть так звана нормальна шкіра часто має більш менш жирні ділянки, ніж інші ділянки. У нормальної шкіри протягом місячного циклу можуть бути періоди, коли вона стає жирнішою, ніж зазвичай.

Жирна шкіра

Для жирної шкіри спробуйте використати безмасляний праймер перед нанесенням матової основи, яка не забиває пори. Розсипчаста пудра містить менше олій, ніж пресована пудра. Періодично промокайте шкіру протягом дня, щоб прибрати жирний блиск. Уникайте кремів для тіней або туші для повік та кремових олівців для губ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 89)
Попередня новина: Различия между гелем и ...
Наступна новина: Преимущества регулярного ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
mephedrones - 09.02.22

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.

аватар країна
leninandwood - 09.02.22

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
dieordie666 - 09.02.22

Действительно интересная тема.

аватар країна
Sirop777 - 09.02.22

Хорошая статья, узнал много нового!)

аватар країна
sociated - 09.02.22

Супер! Автору - респект:)

аватар країна
andrewmolodec - 09.02.22

Знайомий стиль ...

аватар країна
Shopping4u - 09.02.22

Чтож, статья интересная. Давайте подисскутируем…

аватар країна
RomanParn - 09.02.22

Добавил в закладки

аватар країна
UnitedFool - 09.02.22

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
pavlovman - 09.02.22

смени название домена