Vadler: переваги співпраці з рекрутинговими агенціями

Vadler: переваги співпраці з рекрутинговими агенціями

09.02.22 22:59 0 737

Підбір кваліфікованих співробітників - це один з головних моментів для будь-якої компанії, який може збільшити продуктивність і дохід компанії так і зменшити його. Тому на сучасному рівні розвитку бізнесу багато компаній у цьому питанні звертаються до професійної допомоги рекрутингових агентств, наприклад, https://vadler.com.ua/.

Рекрутингові агенції: що це таке і яку користь вони приносять?

Першим плюсом рекрутингових агенцій є високий професіоналізм рекрутерів. Щодня протягом усього робочого дня вони займаються пошуком та підбором персоналу для своїх клієнтів, це є їх джерелом доходу. Свій заробіток рекрутер отримує лише у разі успішного закриття вакансії замовника, а це стимулює до якості та оперативності в роботі. Отже, рекрутингові агенства мають у своєму штаті тільки справжніх професіоналів - рекрутерів, які дуже зацікавлені у якнайшвидшому та якісному підборі персоналу для кожного свого замовника.

Другим плюсом рекрутингових агенцій є величезна база даних, що формується роками, якщо не десятиліттями. В результаті цього пошук необхідного спеціаліста ведеться як з шукачів, що зараз цікавляться роботою, так і в середовищі зайнятих фахівців, які не переглядають Інтернет-портали по роботі і пресу. Часто вони можуть бути дуже цікавими та корисними для замовника.

Третьою незаперечною перевагою професійних агенцій є висока швидкість виконання замовлення. Часто замовник вже у день підписання договору отримує резюме перших кандидатів. За складніших вакансій перші резюме відібраних кандидатів, які вже пройшли співбесіду в агентстві, надходять до замовника протягом тижня.

Четвертим аргументом на користь рекрутингових агентств є можливість суттєво скоротити витрати на процес пошуку та підбору спеціалістів. Сьогодні грамотному керівнику слід ретельно зважити всі витрати на підбір фахівців, перед тим як розглядати можливість самостійного пошуку персоналу. Дуже часто буває, що звернення до рекрутингової агенції є найвигіднішим і найкращим способом підібрати необхідних фахівців.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 77)
Наступна новина: Ведучий 1+1 Святослав ...

КОМЕНТАРІ