Чоловічі футболки: правила вибору

Чоловічі футболки: правила вибору

11.02.22 23:11 0 1014

Футболки – улюблений елемент одягу багатьох чоловіків. Особливо без них не обійтися в літній період часу, коли хочеться через спекотну погоду вдягнути щось максимально просте та легке. Також сьогодні їх стали поєднувати ще й із класикою: однотонна футболка під піджаком виглядає дуже стильно та незвично. Щоб товар задовольняв після придбання, потрібно правильно підібрати. Якщо ігнорувати цей момент, під час носіння елемента одягу, згаданого вище, може виникнути дискомфорт. Це дасть мало приємного.

Які моменти враховувати у процесі вибору?

Чоловічі футболки насправді вибирати досить легко. Головне - враховувати розмір та матеріал виготовлення. Якщо в першому випадку все і так зрозуміло, у другому слід познайомитися з найпоширенішими тканинами, які використовуються для пошиття:

  • Бавовна. Є найкращим матеріалом для виготовлення футболки. Головні переваги тканини: добре пропускає повітря, м'яка та приємна на дотик, відрізняється високим рівнем надійності, витримує велику кількість прань.
  • Поліестер. Матеріал не менш поширений, ніж бавовна. Він заслужив популярність серед покупців завдяки своїй практичності та надійності. Для прання можна закидати футболку з поліестеру у пральну машину: тканина не боїться навіть інтенсивного чищення. Також вона добре пропускає повітря, відчувається прохолода на тілі.
  • Віскоза. Використовується рідше, ніж два інших варіанти, згаданих вище. Однак має свої переваги:  тканина дихає, дуже приємно відчувається на тілі, несе особливий рівень гігієнічності. При покупці варто враховувати, що віскоза не є найнадійнішим матеріалом: численних прань футболка не витримає.
  • Льон. Для чоловічих футболок тканина підходить ідеально: чудово вентилюється, вбирає зайву вологу, добре прилягає до тіла. Однак є і мінуси: матеріал швидко меніться і трохи грубуватий за фактурою. Але плюси досить швидко перекривають такі моменти.

Яку тканину вибрати для покупки чоловічої футболки залежить від ваших особистих уподобань. Після того, як визначитеся з матеріалом, можна приступати до пошуку відповідного дизайнерського оформлення. Це, звичайно, не головний критерій вибору, але куди приємніше носити вироби, що задовольняють за рівнем естетики. Покупку можете оформляти не лише у звичайних магазинах, а й через інтернет. Це набагато зручніше та практичніше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Наступна новина: Важлива кожна дрібниця: ...

КОМЕНТАРІ