Переваги МФО та причини відмови у видачі мікропозик

Переваги МФО та причини відмови у видачі мікропозик

11.02.22 23:31 0 1003

Дедалі більше людей, які стикаються з необхідністю термінової позики, віддають перевагу мікрофінансовим організаціям, наприклад, компанія Нові Кредити. МФО пропонує можливість швидкого оформлення кредиту на невелику суму. Причин популярності мікрофінансових компаній безліч, але насамперед це швидка видача кредитів.

Крім того, процедура видачі коштів у МФО спрощена, оскільки такі організації лояльніші до своїх позичальників і висувають не такі суворі вимоги. Наразі отримання позик протягом 15 хвилин цілком реальне.

Чому люди звертаються до мікрофінансових компаній?

Основні причини звернення в МФО:

  • Потрібно терміново позичати гроші до зарплати. Це одна з найпоширеніших причин. Коли близькі люди чи родичі відмовляють, а готівка потрібна терміново, на допомогу приходять МФО. Такі організації пропонують швидке отримання позик. На сьогоднішній день діють десятки МФО, причому умови видачі позик можуть відрізнятись. Вам потрібно тільки підібрати найкращий варіант.
  • Потрібні засоби для лікування. Ця проблема також є характерною для нашої країни. У нас медицина хоч і безкоштовна, але за фактом на лікування можуть йти чималі суми. Ліки коштують дорого, а коли вони приймаються за розкладом і раптово закінчуються, може виникнути потреба у терміновій покупці.
  • Гроші на ремонт техніки чи авто. Якщо ви, наприклад, подорожуєте, і в дорозі у вас зламалася машина, оформляти кредит у банку як мінімум проблематично. Маючи телефон із виходом в інтернет, можна зареєструватися на сайті МФО та отримати кошти в онлайн режимі.
  • Менеджери таких компаній зазвичай не цікавляться причинами отримання грошей, якщо не йдеться про довгострокові позики. Але іноді все ж таки в МФО можуть вимагати пояснень від клієнта. Щоб отримати гроші, як правило, не потрібно відвідувати офіс, оскільки багато компаній мають сайти. Через представництво МФО в мережі можна оформити заявку та отримати гроші на банківський рахунок.

Переваги мікропозик:

  • Оперативність. Щоб отримати гроші, людина зазвичай витрачає не більше 30 хвилин. За цей час вона встигне зареєструвати обліковий запис та оформити заявку, заповнивши всі необхідні дані. У деяких випадках компанії залишають за собою право відмовляти у видачі коштів, але це швидше виняток.
  • Немає потреби шукати поручителів. Також для оформлення мікропозики не потрібні застави. Тільки якщо ви просите довгостроковий мікрокредит, організація може вимагати інформацію про рухоме або нерухоме майно. Якщо йдеться про велику суму, бажано, щоб у позичальника був автомобіль, нерухомість/ділянка.
  • Швидкий переказ на карту. Щоб отримати гроші, клієнту не потрібно їхати в офіс. За відсутності рахунку у банку можна попросити гроші на електронний рахунок.
  • Різні варіанти оплати. Щоб спростити процедуру повернення боргу, МФО передбачають різні способи погашення. Повернути кошти можна на банківський рахунок організації через термінал або готівкою. Все це зроблено для зручності клієнта.
  • Вимоги для отримання кредиту мінімальні. Якщо терміново потрібні гроші, вам знадобиться лише смартфон або комп'ютер із виходом в інтернет та паспорт. Також у вас має бути відкритий банківський рахунок, на який організація перерахує кошти.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 81)

КОМЕНТАРІ