Валентина Хамайко отримала у день народження зворушливий подарунок з теплом і любов’ю,але не від свого чоловіка

Валентина Хамайко отримала у день народження зворушливий подарунок з теплом і любов’ю,але не від свого чоловіка

14.02.22 22:58 0 940

11 лютого ведуча Сніданок.Вихідний на 1+1 Валентина Хамайко відзначила свій день народження. Мамі чотирьох дітей виповнилось 40 років.  

Днями під час прямого ефіру Сніданок.Вихідний телепара Хамайко - Олександр Попов здивував іменинницю. Ведучий підготував для Валентини водночас теплий та соціальний подарунок з історією, а саме в’язаний кардиган та свічки, що були зроблені з любов’ю.

Своїм прикладом ведучий закликав всіх українців підтримувати соціальні бізнес-проєкти та маленьких вітчизняних майстрів.

Рожевий кардиган для Валентини Хамайко від бренду «Творча Ба» зв’язала бабуся на ім’я Тамара Володимирівна.

Ідею підтримувати вироби, які зроблені власними руками бабусь та дідусь, започаткували дві студентки столичного університету. Дівчата допомагають літнім людям продавати в’язані речі та водночас роблять приємно людям, які ці речі потім носять.

Інший подарунок від Олександра був не менш теплий. Попов, дуже добре знає, що Валентина любить свічки і затишок в домі. Тому Олександр  подарував Хамайко дві соєві еко-свічки - тепло рук від людей з інвалідністю від бренду «Градус добра», які тепер будуть зігрівати ведучу. Все поклав у корзину, і вийшов такий собі гарний набір для затишку. Подвійна любов і турбота. Тим паче день народження Хамайко святкує майже напередодні своїм днем янгола - Днем Валентина. Коли у повітрі летає кохання та турботу кожного про один одного.

«Валю, хочу подарувати тобі цей особливий подарунок, від якого ти будеш відчувати тепло рук людей, які його зробили. Це кардиган - від людей, який підтримує літніх людей, для тебе його зв’язала жінка, яку звати Тамара Володимирівна.  А це свічки, які зроблені людьми з інвалідністю від соціального проєкту.  Класно що люди, які більш вразливі, завдяки добрим і чуйним нам усім разом, тим, хто допомагає та підтримує, - можуть реалізувати себе, заробляти та ставати щасливішими. Це кохання, повага, увага, подяка! І коли у вас є вибір подарунка - даруйте подвійне щастя!» - сказав Олександр Попов у прямому ефірі Сніданок.Вихідний. привітавши Хамайко та звернувшись до глядачів.

У свою чергу Хамайко, була дуже приголомшена таким особливим подарунком і сказала, що дійсно дуже любить свічки. А також Валентина подякувала Тамарі Володимировні за такий сюрприз:

«Тамаро Володимирівна, дякую. До речі, я теж Володимирівна. Тому ваш подарунок для мене - подвійне щастя! Мені дуже приємно. Обов’язково буду носити із задоволенням цю круту річ, мені буде тепло і затишно», - заявила Хамайко.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 83)
Наступна новина: 87 вихованців СДЮСШ ...

КОМЕНТАРІ