Коли потрібно їхати до автосервісу?

Коли потрібно їхати до автосервісу?

15.02.22 14:13 5 711

Сучасні автомобілі стають все більш і більш досконалими, мають більше електронних допоміжних, інформаційних та розважальних систем, ніж будь-коли, і повинні надійно та безпечно доставляти вас з пункту А до пункту Б щодня.

Але за автомобілем потрібен догляд як за капотом, і під капотом. На капоті ви все ще можете зробити це відносно легко самостійно, і це може бути дуже весело, коли автомобіль сяє в новій пишноті після очищення зовні та всередині самостійно. Але за ним також потрібен догляд під капотом – це робить звичайний автосервіс у вашому гаражі або офіційного сервіс-партнера, щоб ваш автомобіль залишався таким же надійним, як і раніше, протягом наступних кількох кілометрів.

Під капотом нефахівцю стає складніше. Вам потрібен фахівець, який точно знає, що він має робити. Він лікар, який перевіряє серце, легені, нирки та навіть мізинець на нозі. Також, як ви повинні ходити до стоматолога для щорічного огляду, ваш автомобіль повинен регулярно перевірятися. Але для автомобіля це означає не просто «гігієна ротової порожнини», а «сервіс», «технічне обслуговування» або «техогляд».

Міжсервісні інтервали прописуються залежно від виробника та моделі. Зазвичай між 15 000 та 30 000 кілометрів пробігу або через 12 чи 24 місяці. У будь-якому випадку це теж є в сервісній книжці або інструкції з експлуатації автомобіля, де ви завжди знайдете дату наступного обслуговування.

Сучасні автомобілі показують час обслуговування на спідометрі або окремому дисплеї.

Що робиться під час обслуговування мого автомобіля?

Під час обслуговування буде перевірено весь ваш автомобіль та замінено рідини. Наприклад, заміна масла та огляд найважливіших компонентів, таких як гальма, пружини, шестірні тощо, є частиною загального стандарту обслуговування.

Крім того, можуть бути додані такі роботи, як заміна гальмівної рідини, заміна повітряних фільтрів, заміна пилкових фільтрів або інші сервісні заходи. Однак вони варіюються від виробника до виробника, іноді навіть залежно від гаража.

З невеликим обслуговуванням покриваються найважливіші роботи, це корисніше старих автомобілів.

Офіційний Ford servis, з іншого боку, пристосований до вашого автомобіля. Сервісний партнер, який представляє виробника вашого автомобіля, знає ваш автомобіль навиворіт і точно знає, що йому потрібно, а що ні.

Крім того, з оригінальними деталями ви отримуєте тільки найкраще. Він просто коштує трохи дорожче і тому особливо рекомендується для нових автомобілів або тих, які багато для вас означають.

Якщо під час обслуговування необхідно замінити інші компоненти, не включені до плану обслуговування, можуть виникнути додаткові витрати. У послугу входять лише зазначені пункти замовлення, що підлягають перевірці та заміні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 84)
Попередня новина: Причины возникновения ...
Наступна новина: Спортивное питание и его ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Spartiat - 15.02.22

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
romich51 - 15.02.22

Це просто бомба !!!

аватар країна
wildcrimean - 15.02.22

Ну жесть конечно…

аватар країна
Livingtribunal - 15.02.22

решил помочь и расшарил статью в соц. сетях

аватар країна
Bulgr20 - 15.02.22

Супер-пупер!