Як почати носити кольорові шкарпетки?

Як почати носити кольорові шкарпетки?

15.02.22 17:03 0 902

Шкарпетки – це особливий елемент будь-якого гардеробу. Ми звикли до того, що вони випускаються в однотонних нейтральних варіаціях і представлені переважно в базових відтінках. Втім, сьогодні усе частіше у магазинах трапляються яскраві та нестандартні моделі з цікавими принтами, написами та візерунками. На сайті https://smthshop.net/socks ви знайдете шкарпетки для жінок і чоловіків із зображенням тварин, фруктів овочів, творів мистецтва, абстрактних та геометричних візерунків тощо.

Сьогодні ми спробуємо переконати вас у тому, що шкарпетки не обов’язково мають бути чорними або білими, і розберемося, як носити кольорові і цікаві моделі.

Починайте з невеликих кроків

Якщо у вас в арсеналі близько 10 пар чорних, сірих або білих шкарпеток. очевидно що різко перейти на кольорові моделі може бути незручно і незвично. Щоб це зробити, необхідно додавати кольорові моделі дозовано та поступово. Можете експериментувати з відтінками, наприклад, спочатку купити собі однотонні, але більш яскраві моделі: бордові, червоні, смарагдові тощо.

Потім можна урізноманітнити свій гардероб шкарпетками у клітинку, горошок чи з невеликим принтом. Так ви зможете забезпечити собі максимально плавний перехід до яскравих тонів і навчитись правильно поєднувати шкарпетки з іншими елементами гардеробу.

Правильно поєднуйте шкарпетки з одягом

Колір основи шкарпеток або хоча б один відтінок з їхніх візерунків має гармонійно поєднуватися із якимись елементом вашого гардеробу. Це дозволить створити гармонійний образ, завершити його та виглядати досконало. Наприклад, сині шкарпетки в клітинку можна поєднати з темно-синім піджаком, а зелені моделі – з зеленою краваткою.

Поєднань може бути так багато, що експериментувати ви зможете, як з повсякденним, так із робочим чи урочистим одягом. Тут головне навчитись правильно розставляти акценти.

Дозвольте шкарпеткам стати родзинкою вашого образу

Яскраві моделі шкарпеток з цікавими візерунками можуть урізноманітнити буденний повсякденний одяг. Так, у такому разі вони перетягнуть основну увагу на себе, тобто стануть яскравим акцентом, який буде притягувати погляди інших людей. Але ж саме для цього вони створені!

Таким чином ви зможете завдяки маленькій деталі повністю змінити свій образ, зробити його більш яскравим та несподіваним, продемонструвати свій стиль та настрій.

Спочатку яскраві однотонні, потім – з принтом

Краще переходити від чорних шкарпеток до яскравих, і вже від яскравих – до моделей з цікавими візерунками. Так ви зможете протягом певного часу продумувати свій стиль та шукати ті моделі, які вам підходять.

Принти вже можна підбирати згідно з вашим настроєм та керуючись дрес-кодом чи доречністю. Також не забувайте поєднувати шкарпетки з взуттям. Це можуть бути не лише класичні чорні чи коричневі туфлі, але і яскраві моделі повсякденного взуття, різнокольорові кросівки тощо.

Звісно, не слід забувати й основну функцію шкарпеток. Вони мають бути зручними та зігрівати ноги. Тому обирайте якісні та довговічні моделі, які б подарували максимальний комфорт та тепло.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 75)

КОМЕНТАРІ