Тури Карпатами влітку: відпочинок з користю

Тури Карпатами влітку: відпочинок з користю

17.02.22 11:00 11 7466

Вже наближається до свого логічного завершення зима, а саме час, щоб почати планувати свій літній відпочинок. Останнім часом дедалі більше наших співвітчизників обирають замість зарубіжних курортів літній відпочинок у Карпатах. І це не дивно, адже інфраструктура українських Карпат чудово розвинулася за останні кілька років, і навіть горезвісні погані дороги залишилися лише на віддалених маршрутах. А якщо ви відпочиватимете в районі знаменитого Буковеля – траси вас точно порадують. Далі, ми розглянемо основні переваги та особливості літнього відпочинку в Карпатах. Ну а в туристичній агенції "Атлант Тур" ви безпосередньо можете придбати тури в Карпати з Рівного.

Якісний номерний фонд

Житло в Карпатах не тільки різноманітне, але й має більш привабливе поєднання ціни та якості порівняно з багатьма морськими курортами.

Навіть у невеликих готелях відпочиваючим зазвичай пропонується басейн, іноді також:

  • чан, лазня, сауна;
  • ресторан та лаунж-зона;
  • облаштована дитяча кімната;
  • спортивний майданчик.

Саме тому досвідчені відпочиваючі відзначають, що місцеві готелі за рівнем комфорту набагато привабливіші, ніж на інших курортах. Все це робить тури до Карпат максимально комфортними.

Тур в Карпати влітку – користь здоров'ю

Навіть якщо ви не проходитимете спеціалізовані процедури і не будете пити воду з мінеральних джерел, ваш стан здоров'я за час перебування в горах значно покращиться. Це місцевість із приголомшливим повітрям, яке не тільки чисте від вихлопів великої кількості транспорту та промислових підприємств, а й наповнене природними ефірними оліями та фітонцидами навколишнього лісу.

У спекотний день літа тут вільно дихається, тому що температура сприймається зовсім по-іншому. В оточенні красивих природних пейзажів легше даються прогулянки, так що за бажання ви можете покращити свою фізичну форму та витривалість. Як бачите, літній тур до Карпат – відмінний варіант для покращення здоров'я.

Літній тур до Карпат: розваги та пам'ятки

Подорож до Карпат влітку обирають сім'ї з дітьми, молодіжні компанії, пенсіонери, бізнесмени та екстремали. Окрім численних природних та історичних пам'яток, у Карпатах є розваги на будь-який смак: екскурсії по містичних місцях, альпінізм, рафтинг, пляжні атракціони, катання на конях, джипах, квадроциклах, риболовлі та інше.

А після насиченого дня або в перерві можна підкріпитись місцевими делікатесами: домашніми винами та сирами, яскравими стравами гуцульської кухні. Не хвилюйтеся, що занудьгуєте без моря - в горах час проходить набагато цікавіше і різноманітніше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 76)
Наступна новина: Поездки в Кирилловку

КОМЕНТАРІ

аватар країна
StefanMinsk - 17.02.22

Мені, наприклад є чим поділитися, думаю не тільки мені.

аватар країна
Og420kuhs - 17.02.22

Мне понравилось!

аватар країна
egormesc - 17.02.22

Очень познавательно. Спасибо.

аватар країна
Physicist_Leon - 17.02.22

Готов дискутировать по теме?

аватар країна
Staff_recent - 17.02.22

Красивый пост, многосмысленный…

аватар країна
TargetFeel - 17.02.22

Хороша стаття, дізнався багато нового!)

аватар країна
dysphoria666 - 17.02.22

Каменти жгут! :-D

аватар країна
LukaLenin - 17.02.22

Ну жесть звичайно ...

аватар країна
OrlovEvgeniy - 17.02.22

Блог сделан очень профессионально, и легко читается

аватар країна
bitckoin11 - 17.02.22

З уводольствіем потиснув би автору руку, його сайт - диво.

аватар країна
GaliaF - 17.02.22

круто