Коли потрібний хірургічний післяопераційний бандаж?

Коли потрібний хірургічний післяопераційний бандаж?

17.02.22 18:32 9 894

Хірургічний післяопераційний бандаж застосовується для підтримки черевної стінки після оперативного втручання на органах черевної порожнини та заочеревинного простору. Використання бандажу дозволить надійно зафіксувати післяопераційні шви. Цей виріб зменшує біль та є профілактикою утворення післяопераційних гриж. До того ж, бандаж добре підходить при консервативному лікуванні пупкових гриж та гриж білої лінії живота. При опущенні органів, наприклад, нирок для підтягування м'язів черевного преса, після косметологічних процедур, ліпосакції або абдомінопластики, також використовують післяопераційний бандаж. До речі, придбати його можна тут.

Основні функції хірургічного бандажу:

 

  • підтримка передньої черевної стінки після операції;
  • фіксація положення калоприймача та дренажних пристроїв при русі;
  • покращений кровообіг м'язів та шкіри передньої черевної стінки завдяки рівномірному тиску бандажу на органи черевної порожнини;
  • профілактика гриж в області післяопераційного шва завдяки зниженню навантаження на м'язовий та сполучнотканинний апарат передньої черевної стінки.

Бандаж хірургічний післяопераційний виготовляється з еластичного трикотажного полотна та оснащується регульованою застібкою у вигляді липучки. Матеріал чудово пропускає повітря та вбирає вологу.

Одягати бандаж необхідно в положенні лежачи на спині до підйому з ліжка. Спочатку бандаж носять постійно, знімаючи тільки на час сну. Післяопераційний бандаж має різну модифікацію – залежно від свого призначення. Розроблено бандажі для грудної клітки, живота, тазу, черевної стінки (абдомінальний), пахові одно- та двосторонні, бандаж-труси із завищеною талією та інші. Найчастіше застосовується бандаж післяопераційний абдомінальний, який має універсальні властивості та чудово підтримує органи черевної порожнини, попереджаючи розтяжки черевної стінки.

В інтернет-магазині https://medort.com.ua/можна знайти хірургічні післяопераційні бандажі різного виробництва. Особливою популярністю користуються вітчизняні моделі. Вони відрізняються низькою ціною, проте мають відповідну високу якість. Для жінок, які перенесли пологи, є спеціальні післяпологові бандажі. Вони допомагають мінімізувати розтяжки та підтримати м'язи преса.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 69)
Попередня новина: Преимущества перетяжки ...
Наступна новина: BAS КУП - как решение для ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
userno5 - 17.02.22

5ка! Отличный пост!

аватар країна
sashaph - 17.02.22

Мені сподобалося!

аватар країна
zigazaga066 - 17.02.22

У вас абстрактное мышление

аватар країна
nicitok - 17.02.22

Стаття цікава, але мені здається, все це казки, не більше.

аватар країна
FoxLoveSleep - 17.02.22

Вот это да!

аватар країна
foreverzzv - 17.02.22

отлично !!! Все супер!

аватар країна
genri_g - 17.02.22

Каменты жгут! :-D

аватар країна
Razzles - 17.02.22

Это просто бомба!!!

аватар країна
Grewm - 17.02.22

я уже писала об этом в своем блоге