Бездіяльність влади

Бездіяльність влади

21.02.22 18:05 10 1330

19 лютого біля Верховної Ради України пройшла акція «Питання про порятунок народу України від військової загрози і бідності». На акцію вийшли люди, яких вже дістало все, що відбувається в країні, які вже зрозуміли, що поки ми не допоможемо самі собі – нам ніхто не допоможе.

Нинішня влада не робить нічого для поліпшення життя в Україні. У кожній сфері спостерігаються провали, а люди повинні самі боротися за своє існування без усілякої підтримки. Ми платимо колосальні податки, які постійно збільшуються, в казну надходить все більше і більше коштів, а результату не видно, тільки погіршення. Питання де осідають наші сплачені податки, якщо вони не надходять в казну? Відповідь очевидна – країну продовжують розкрадати в ще більших масштабах, ніж це було раніше.

Згадаймо обіцянки про реформи. Реформуватися мала майже кожна сфера. А в підсумку –цілковитий розвал у всьому. Медицина – зруйнована. Під виглядом «реформ» відбувається знищення навіть того, що вже було. Закриваються лікарні, обмежується фінансування медичних установ, повністю відсутнє фінансування необхідних людям медичних препаратів. Але зате як же влада «піклується» про наше здоров'я, вводячи примусову вакцинацію від «барановірусу». А тому що за це платять. Точніше платять за проведення випробувань на власному народі. І наслідки не важливі. Головне гроші в кишені покласти, щоб потім вистачило звалити з країни, поки ми будемо з наслідками боротися. При зруйнованій медицині!

Зараз країна знаходиться в дуже складному становищі щодо ескалації військового конфлікту. Де фінансування армії? У нас же навіть окремий податок є – військовий збір. Але без сторонньої допомоги у нас виявляється не достатньо озброєння, щоб захистити свою країну. На війні тільки й можуть, що влаштовувати собі піар. Власне, чого очікувати від людини, яка прийшла до влади з шоу-бізнесу. Вона тільки піар і може робити, це професія. Красиво розповісти, наобіцяти, вселити в людей надію, а в результаті – ніяких реальних дій.

Таке враження, що головна проблема в країні – це дороги. На їх ремонт виділяється дуже багато коштів. Навіть періодично беруться відсутні кошти з фонду по боротьбі з коронавірусом. Ось тільки результату знову не видно. Якщо і йде ремонт – то дуже низькими темпами. А відповідь та сама, чому на цю сферу виділяються такі кошти – бо тут найлегше їх відмити! І знову ж собі в кишеню.

І в умовах нестачі коштів не відбувається їх економія там, де це реально необхідно. Наприклад, у скороченні чисельності депутатів, які отримують колосальні зарплати за рахунок наших податків. Ці гроші краще направити в потрібне русло, а не годувати нахлібників, яким не потрібні ні люди, ні Україна в цілому. А потім просять черговий транш МВФ, велика частина якого знову ж осідає в кишенях.

Тарифи на комунальні послуги як підвищувалися, так і продовжують підвищуватися. І кінця цьому процесу не видно. Людям платити вже ні чим, після сплати комунальних послуг, податків не залишається коштів на нормальне харчування, медицину, одяг. На пенсію прожити не можливо. Це знущання над власним народом! Це геноцид. Якщо ви критикуєте Радянський Союз з усіма його методами управління – то навіщо чинити так само? Або ж знову це піар? І методи все ті ж. Якщо почати критикувати нинішню владу - то будуть переслідування. Все ті ж методи, як і при Радянському Союзі. Влада тільки на словах може піддавати це все критиці і демонстративно знімати скрізь символіку. А методи управління – ті ж самі.

І при цьому при найменшій загрозі всі втекли з України. Ось в чиїх кишенях велика частина наших податків! Зруйнували економіку, розікрали країну, а тепер на накрадене можна жити спокійно де-небудь подалі. Куди ворог не добереться.

Рівень життя тільки погіршується, у людей не вистачає коштів прогодувати свої сім'ї. На тлі ескалації військового конфлікту з України йдуть інвестори. Країна стає слабшою, і якби не стороння допомога озброєнням, то і зброї у нас би не було. А може, мета нинішньої влади досягнута?

Джерело: NEW KOBZAR

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 75)
Попередня новина: Нове онлайн-казино ...
Наступна новина: Что такое высокое кровяное ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
sashaph - 21.02.22

спасибо за интересную ретроспективу!

аватар країна
Zbyker - 21.02.22

Всегда приятно читать умных людей. Спасибо!

аватар країна
solominator228 - 21.02.22

Було цікаво почитати !!!

аватар країна
ivankinalec - 21.02.22

Да вы сказочник

аватар країна
Samir5r - 21.02.22

Отличная Инфа

аватар країна
Adik1488282 - 21.02.22

я в восторге от Вашего стиля

аватар країна
Tzuker - 21.02.22

Всем привет. Понравился пост, ставлю 5 баллов.

аватар країна
lowkeyfamous - 21.02.22

Блестящая идея

аватар країна
solominator228 - 21.02.22

Велике спасибі, прикольно написано креативно

аватар країна
Heyminus - 21.02.22

І правда креатив ... супер!