Психолог онлайн: переваги віддаленої терапії

Психолог онлайн: переваги віддаленої терапії

11.03.22 07:42 12 1725

З кожним роком інтернет все більше входить у наше життя: віддалена робота, оплата комунальних послуг, шопінг, доставка їжі та продуктів, дистанційне навчання та багато іншого вже давно буденність. Особливо актуально це зараз, у період пандемії COVID-19, коли бажано не виходити з дому. Але як бути тим, хто хоче отримати психологічну допомогу? Вам допоможе консультація з психологом онлайн. Фахівець проведе сеанс і проконсультує вас по Skype, причому в цілому ряді випадків такий варіант кращий, ніж офлайн-зустрічі.

Плюси консультацій психолога онлайн

Безперечна перевага віддаленої терапії – не треба нікуди йти. Ви не наражаєте себе на небезпеку зараження, а якщо вболіваєте самі — можете отримати психологічну допомогу, незважаючи на захворювання. Крім цього, заняття онлайн із психологом:

  • Економлять ваш час та сили. Тільки консультація займає мінімум 1-1,5 години, а ще потрібно враховувати дорогу туди і назад, пробки на ній.
  • Забезпечують відчуття безпеки, необхідне як клієнтам з фобіями (соціо- і агорафобія, наприклад). Більшості людей набагато комфортніше перебувати вдома під час заняття, що дозволяє досягти більшого ефекту від них.
  • Роблять доступною психотерапію для людей з обмеженими можливостями та тих, хто проживає у невеликих населених пунктах, де просто немає необхідного спеціаліста.
  • Дають змогу записати консультацію. Це дозволяє поступово осмислити отриману інформацію і не проґавити нічого важливого. Також великим плюсом є те, що під час сеансу можна обмінюватися потрібними посиланнями.
  • Завдяки Скайпу можна залишатися на зв'язку і не переривати розпочату терапію навіть при переїзді в іншу країну.
  • Конфіденційні. Про те, що ви займаєтеся з психологом, ніхто не дізнається, адже навіть випадкові зустрічі з іншими клієнтами та знайомими виключені.

Затребувані, коли психологічна допомога потрібна терміново - при втраті близьких, потраплянні в травматичну ситуацію (наприклад, насильство), різкому розриві стосунків із коханою людиною тощо. Також консультації онлайн - це чудовий вихід для тих, хто хоче проходити терапію у певного спеціаліста, але можливості особистої зустрічі з ним немає. віддалена робота

Декілька порад для отримання максимального ефекту від онлайн-занять з психологом:

  1. Насамперед подбайте про засоби зв'язку. Найкращий варіант - це ПК або ноутбук, при використанні планшета/смартфона потрібно забезпечити їх нерухомість. Зв'язок теж має бути на рівні, без зависань та переривання сеансу.
  2. Бажано, щоб під час заняття поряд нікого не було, у тому числі домашніх тварин, які можуть відволікати вас, і фахівця. Також забезпечте відсутність сторонніх звуків.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 86)
Попередня новина: Преимущества бамбуковых ...
Наступна новина: Каковы преимущества ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
mechta_pedofila - 14.02.22

Великолепная идея

аватар країна
DemPy - 14.02.22

Готов дискутировать по теме?

аватар країна
Poezde_c - 14.02.22

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
OchraSmoke - 14.02.22

отлично !!! Все супер!

аватар країна
varmar2 - 14.02.22

Очень и очень неплохо!!!

аватар країна
wendyviolence - 14.02.22

С уводольствием пожал бы автору руку, его сайт - чудо.

аватар країна
Gorsych - 14.02.22

Може Ваш сайт навіть підніметься у видачі за такий матеріал.

аватар країна
Vo1TaGe - 14.02.22

Через некоторое время Ваша статья станет популярной. Запомните мои слова.

аватар країна
Rich012 - 14.02.22

Короче, дело к ночи. После статьи реально разморило… Пошел спать.

аватар країна
OrlovEvgeniy - 14.02.22

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?

аватар країна
aidar_positive - 14.02.22

Только золотые руки могли набить такой прикольный материал

аватар країна
pidortupoy - 14.02.22

Да вы сказочник