Яку версію PlayStation 4 вибрати: FAT чи Pro?

Яку версію PlayStation 4 вибрати: FAT чи Pro?

14.03.22 21:39 0 781

Купівля приставки це завжди бентежливий процес. Вибираючи ігровий пристрій геймеру необхідно врахувати всі нюанси, звернути увагу на найдрібніші деталі та нарешті зробити свій вибір.

Часом вибір приставки стає немислимо складним, особливо коли у вас на вибір відразу кілька варіацій однієї й тієї ж платформи. Зараз ми говоримо про PlayStation 4.

Зовсім нещодавно компанія Соні запустила в продаж нове покоління своїх приставок – PlayStation 5. Консоль вийшла відмінною як з точки зору дизайну, так і з точки зору начинки – але вона зіткнулася з проблемами з самого початку продажів.

Зважаючи на дефіцит комплектуючих компанія Соні не змогла покрити весь попит на приставки, через що їх вартість в роздрібних мережах стала стрімко зростати. Це призвело до того, що деякі фанати компанії вирішили відмовитися від ідеї купувати PlayStation 5 на користь приставок минулого покоління. Але ось невдача, яку ж приставку вибрати?

З виходом нового покоління вартість всіх консолей PlayStation 4 різко знизилася. Найчастіше геймери вибирають між PlayStation 4 Fat і PlayStation 4 Pro, але на якій же консолі варто зупинити свій вибір?

620a2b17ed8e2.jpeg

Чек-лист: як вибрати ідеальну приставку минулого покоління?

Зупинивши свій вибір на консолях від Соні та вирішивши, що наступна ваша приставка буде однією з моделей PlayStation 4, вам необхідно як слід розібратися у відмінностях між моделями. Якщо ви не готові витрачати на це час – ми вже зробили це замість вас.

Для того, щоб відповісти на питання про ідеальну приставку конструктивно, для вас ми вирішили порівняти обидві варіації в аспектах які важливі для кожного геймера. Результат нашого порівняння виглядає наступним чином:

  • Вартість. Не зважаючи на всю фанатичність геймерів, вартість пристрою завжди має для них значення. У нашому випадку ціна на PlayStation 4 Fat помітно нижча, ніж у Pro, так що якщо мова йде про економію і те, щоб випробувати консольний геймінг витративши якомога менше грошей – оригінальна PlayStation 4 стане відмінним рішенням.
  • Актуальність. PlayStation 4 Pro – це флагман минулого покоління, який навів шуму завдяки своїй продуктивності. Внісши ряд коректив в комплектуючі приставки та розігнавши все що можна розігнати, інженери Соні створили найпотужнішу приставку покоління, яка не втратила своєї актуальності й зараз. Якщо ви хочете отримати максимум від ігрового процесу – PlayStation 4 Pro безумовно ваш вибір.
  • Ігрова бібліотека. Не зважаючи на те, що PlayStation 4 – це одна платформа, на базі якої випускалися різні моделі, між ними все ж є відмінності. Таким чином, ігри які вийшли на PlayStation 4 як на поколінні – можуть не піти на окремих моделях.

Через відносно застаріле залізо, оригінальна консоль Соні вже не справляється з новими ігровими проектами. Вона не здатна забезпечити оптимальну частоту кадрів, на відміну від PlayStation 4 Pro. Завдяки якісному розгону комплектуючих PlayStation 4 Pro з легкістю справляється навіть з найновішими іграми, не кажучи вже про проекти створені спеціально для PlayStation 4.

620a2b272c012.jpeg

Підбиваючи підсумки нашого порівняннями ми з упевненістю можемо сказати, що перемога дістається PlayStation 4 Pro. Саме ця модель минулого покоління консолей Соні гідна вашої уваги та здатна забезпечити вас достатнім рівнем продуктивності за відносно невеликі гроші.

Придбати PlayStation 4 Pro та інші ігрові приставки від Соні й Майкрософт ви можете відвідавши каталог інтернет-магазину Retromagaz. Там вас чекатимуть приставки, ігри та аксесуари для вашого робочого місця – за найприємнішими цінами. Відвідайте сайт інтернет-магазину, щоб дізнатися більше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 88)

КОМЕНТАРІ