Countre Strike 1.6: відпочинок з користю або ж марна трата часу?

Countre Strike 1.6: відпочинок з користю або ж марна трата часу?

18.03.22 09:15 0 846

Багато людей люблять грати у різні комп'ютерні ігри, у тому числі й у різні стрілялки, такі як Контр Страйк. Однак у суспільстві склалася негативна думка про такі ігри. Вважається, що вони не тільки забирають час і викликають залежність, а й сприяють деградації. Але чи це так насправді? Нумо розберімося. Ну а на сайті cs-servers.in.ua ви знайдете сервери для Countre Strike 1.6.

Вчені з університету Чикаго Лойола вивчили культуру комп'ютерних ігор і провели свої власні дослідження. Здебільшого професор Райт зі своїми колегами вивчав текстові повідомлення, які надсилали люди один одному під час битв. В результаті вони дійшли висновку, що в битві перемагає той гравець, який найкраще розбирається в стратегії. Такі ігри, як Counter Strike, змушують людину виявляти не лише свої розумові здібності, а й швидкість реакції.

Особливості спілкування

В онлайн іграх прийнято спілкуватися між собою так само, як і в реальному житті, використовуючи різні жарти та шпильки по відношенню один до одного. Вчені з'ясували, що найпоширенішою емоцією у грі є сміх. Також у лозі можна зустріти чимало лайки, але має виключно дружній характер.

На думку професора з американського інституту, такі ігри як Контр Страйк версії 1.6 сприяють зміцненню дружби. Люди переважно воліють приєднуватися до кланів, у яких грають їхні друзі. Якщо ж у клан приходять нові незнайомі люди, то кількість жартів один над одним знижується, але тільки доти, поки новачок не буде визнаний своїм.

Психологічні аспекти

Вчені помітили, що у людей, які грають у Counter Strike, краще розвинена уява та фантазія. Так, при виконанні того чи іншого завдання багато людей намагаються виявити не лише свої знання в тактиці, а й виконати ті чи інші трюки. При цьому найчастіше використовуються особливості картки або її рельєф.

Крім того, ви можете приміряти образ терориста або професійного військового, що у звичайному житті доступно не багатьом. Якщо замість комп'ютерного ворога ви представлятимете свого ворога з життя, то перемагаючи супротивника, ви зможете випробувати приємне почуття помсти, не завдаючи при цьому нікому шкоди.

Чим корисний КС 1.6?

Гра Counter Strike приносить гравцям велику користь. Для того щоб особисто в цьому переконатися, слід завантажити Контр Страйк 1.6 і встановити його на свій комп'ютер.

Серед найбільш явних переваг можна виділити таке:

  • Можливість відпочити та розслабитися після важкого дня. У процесі гри ви не тільки можете розважитись, але й зняти стрес. Це, мабуть, найголовніша причина того, чому люди грають у КС.
  • CS 1.6 покращує реакцію та вчить людину приймати рішення у найкоротший термін. Таким чином, намагаючись вистрілити у ворога першим, ви прокачуєте не тільки свою ігрову навичку.
  • Ігри-стрілялки розвивають периферичний або, як його ще називають, бічний зір. Під час гри ви здебільшого дивитеся в центр екрана, але при цьому вам потрібно стежити ще й за тим, що відбувається по краях.
  • Комп'ютерні ігри розвивають спритність рук та дрібну моторику. Граючи в КС, вам доводиться цілитися, стріляти, змінювати та перезаряджати зброю. Для цього необхідно швидко натискати на потрібні клавіші, що у свою чергу сприяє розвитку гнучкості пальців.
  • Контра є командною грою, тому якщо ви граєте зі своїми друзями або колегами по роботі, вона об'єднає вас між собою.
  • Counter Strike, як і інші ігри, що мають динамічний геймплей, сприяють підвищенню інтелекту. Це пов'язано з тим, що вам постійно доводиться швидко приймати рішення в умовах ситуації, що постійно змінюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 74)
Попередня новина: Ботокс: краса – це просто
Наступна новина: Інформація щодо порядку ...

КОМЕНТАРІ