На період дії правового режиму воєнного стану підприємці Тернопільської громади будуть звільнені від сплати за оренду комунальних приміщень

На період дії правового режиму воєнного стану підприємці Тернопільської громади будуть звільнені від сплати за оренду комунальних приміщень

18.03.22 11:01 0 441
З метою підтримки суб’єктів господарювання, фізичних та юридичних осіб, які здійснюють діяльність в умовах воєнного стану, виконавчий комітет Тернопільської міської ради ухвалив рішення щодо звільнення від орендної плати підприємців, які орендують приміщення комунальної власності.

Згідно із рішенням, на період з 01.03.2022 року і до моменту припинення воєнного стану, звільняються від сплати орендної плати орендарі, які у вказаний період здійснюють господарську діяльність та використовують майно комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади.

Для звільнення від орендної плати орендар повинен письмово звернутися до уповноваженого органу, з яким уклададав договір оренди, та подати заяву і відповідні підтверджуючі документи щодо здійснення діяльності у вказаний період.

«Звертаюсь до підприємців, які орендують комунальні приміщення в Тернопільській міській громаді. Якщо ваш бізнес зараз працює, то з 1 березня і до завершення воєнного стану ви звільняєтеся від орендної плати. Прошу вас написати звернення у відповідні підрозділи Тернопільської міської ради, з якими ви укладали договори, – наголосив Сергій Надал. – Також звертаюсь до власників комерційної нерухомості у Тернополі. Підіть підприємцям на зустріч. У цей важкий час економіка міста і країни має працювати. Скасуйте або встановіть мінімальну орендну плату».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суботні ...

КОМЕНТАРІ