Чому варто вибрати алюмінієві розсувні системи Рейнарс?

Чому варто вибрати алюмінієві розсувні системи Рейнарс?

19.03.22 23:08 0 843

Якщо ви мрієте про те, аби якісно та стильно розмежувати простір в офісному приміщенні, заміському будинку або у магазині, то варто звернути особливу увагу на розсувні системи Рейнарс. Вони допоможуть в тому, щоб створити сучасний та неповторний інтер'єр. Незважаючи на те, який би ви стиль не обрали для втілення свого задуму конструкції від бельгійської компанії додадуть вашому приміщенню ще більше легкості, світла й простору.

Чому саме розсувні системи Рейнарс?

Компанія працює на ринку вже давно, а саме з 1965 року. Починали з виробництва класичних алюмінієвих варіантів дверей і вікон власної розробки. Починаючи з 1969 року власники вирішили постачати свої вироби на інші споживчі ринки (Нідерланди). А оскільки попит на легкі, практичні та енергоощадні системи лише зростав експорт продукції компанія відкрила свої філії в інших країнах світу: Франція, Германія, Україна, Польща та інші. Отримання сертифікату ISO 9001 стало новою віхою, яка лише підтверджує високоякісність систем Reynaers.

В Україні доступна розсувна система з можливістю використання трикамерного  склопакета / Новини - OKNA.ua

Компанія займається розробкою не лише стандартних рішень, але й розробкою індивідуальних систем, які вирізняються:

  • Комфортом у використанні.
  • Безпековою складовою.
  • Різноманітністю стилей.
  • Енергозаощадженням.

Алюмінієві системи підходять для скління балконів, лоджій, терас, у якості міжкімнатних та зовнішніх дверей, не зайвими вони будуть в оранжереях.

Види та надійність розсувних систем Рейнарс

Різноманітність розсувних систем, які виробляє компанія дозволяє зробити та реалізувати будь-який концепт. Завдяки конструктиву можна створити інтер'єр, який буде відповідати бажаній стилістиці та буде поєднувати декілька стильових напрямків або ж підкреслювати один обраний. Найкраще розсувні системи виглядають у стилі лофт, хай тек і інші. Компанія Рейнарс виготовляє такі види розсувних систем:

  • Розсувально-підіймальні забезпечені стійкістю до механічного пошкодження чи злому. Ще вони мають високий показник герметичності за рахунок можливості опускання рухомої стулки.
  • Паралельно-зсувні створені таким чином, що можуть забезпечити високе енергозаощадження, а також звукоізоляційний показник.
  • Розсувні системи це класика жанру, яка має простий конструктив і забезпечує середній рівень зберігання тепла.
  • "Гармошка" має не лише стильний вигляд, але й достатній рівень ізоляції.

Які є переваги розсувних систем?

Бельгійські алюмінієві профілі Рейнарс мають безліч позитивних сторін, за які їх цінують у всьому світі:

  1. Міцність та достатня жорсткість. Конструкції невибагливі й не потребують додаткового зміцнення, вони стійкі до сонячного випромінювання та не бояться перепадів температур.
  2. Тривалий термін експлуатації та можливість відновлення. Якість продукції підтверджується відповідними документами та постійним тестуванням. Наявність змінної фурнітури дозволяє відремонтувати систему за необхідністю.
  3. Естетичні якості, допомагають творити саме той стиль, який необхідно власникові. Рами легко перефарбувати у необхідний колір порошковим методом.
  4. Екологічність. Найважливіший показник це безпека, оскільки розсувні системи можна використовувати не лише для зовнішнього оздоблення, а й у міжкімнатному просторі, безпековому показнику приділяється багато уваги.

Прочитати більше про окремі алюмінієві системи можна на сайті компанії Рейнарс.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 69)
Попередня новина: У «Сніданку з 1+1» колишня ...
Наступна новина: Норвезька рада у справах ...

КОМЕНТАРІ