Ведучий ТСН на 1+1 Святослав Гринчук під час війни уперше написав свою пісню під гітару і присвятив Україні

Ведучий ТСН на 1+1 Святослав Гринчук під час війни уперше написав свою пісню під гітару і присвятив Україні

22.03.22 23:31 0 1890

«Кажуть, що у такі часи, як зараз -  багато людей роблять те, чого ніколи досі не робили.  Я от спробував написати пісню» - зізнається ведучий новин ТСН на 1+1 Святослав Гринчук.

У своєму тіктоці він заспівав пісню, яку сам написав  та зіграв на гітарі. У ній Святослав надихає всіх вірити в перемогу України, не здаватися і підбадьорює всіх навколо. З надією і усмішкою промовляє такі рядки: «Україна буде вічно жити, доки гучно сміються діти».

Святослав Гринчук зізнається, що написав пісню під час повітряної тривоги сидячи у коридорі -  у своїй квартирі у Києві. Він був сам (дружину і доньку кількома тижнями раніше відправив у більш безпечне місце). Побачив гітару, що вже давно «припадала пилом» у кутку, взяв до рук і почав перебирати струни.

«Словом, спершу я просто спробував підібрати акорди для гімну України, а потім його початок - розвинув у іншу просту мелодію. Швиденько накидав слова. Мабуть, вони про кожного з нас, хто сьогодні чекає, коли війна закінчиться, і після перемоги буде змога побачити тих, із ким нас розлучили обставини. Для мене це моя дружина, моя донька, десь мабуть, підсвідомо, я адресовував ці слова до них, але уявляв собі і багатьох українських оборонців, волонтерів, лікарів та інших без перебільшення героїв нашого часу, які чекають зустрічі з найріднішими і не втрачають оптимізму» - так прокоментував свій творчий експеримент Святослав.

Також ведучий активно підтримує українців у коментарях та закликає всіх брати участь у інформаційній війні з агресором. Він звертається до всіх користувачів Інстаграм та Фейсбук, особливо до росіян, аби розповсюдити правду та відкрити очі на те, що відбувається зараз в Україні. Закликає припинити війну та відстоювати мир та правду.

Наразі Святослав Гринчук знаходиться у Києві і продовжує свою роботу.  Він працює журналістом, розповідає новини, готує випуски, часто чергує ночами на телестудії, дає інтерв’ю і розповідає правду про війну в Україні світовим ЗМІ.

Святослав разом з іншими ведучими 1+1 – Наталією Мосейчук, Марічкою Падалко, Людмилою Барбір, Єгором Гордеєвим, Олександром Поповим, Русланом Сенічкиним, Володимиром Рабчуном, Костянтином Грубичем, Наталією Островською - щодня ведуть інформаційний марафон, долучаються до Сніданку онлайн аби Україна і світ отримували достовірну інформацію та тримають інформаційний  фронт до перемоги.

Підписуйтеся на фейсбук сторінку Святослава і Тік Ток:

https://www.facebook.com/1plus1.Hrynchuk

https://www.tiktok.com/@svatishka/video/7076516292806593798

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 79)
Попередня новина: Начинающим трейдерам: ...
Наступна новина: 5 преимуществ выбора ...

КОМЕНТАРІ