У Тернопіль доставлено чотири автомобілі швидкої допомоги,які передала українська діаспора з Англії

У Тернопіль доставлено чотири автомобілі швидкої допомоги,які передала українська діаспора з Англії

27.03.22 09:06 0 611
24 березня Тернопіль отримав від української діаспори з Великобританії чотири автомобілі швидкої допомоги. Шестеро волонтерів спільними зусиллями доставили транспорт, який уже ближчими днями передадуть на передові позиції для порятунку військових та цивільного населення.

« ми отримали чотири автомобілі швидкої допомоги, які нам привезли волонтери з Великобританії. Вони обладнанні всім необхідним для того, щоб проводити евакуацію хворих і поранених. Прийнято рішення, що транспорт відправлять в зону бойових дій, у міста та у військові частини, які найбільше потребують такої допомоги, - відзначає Сергій Надал. - Автомобілі швидкої допомоги обладнані проблисковими маячками та повністю готові до виїзду. Щиро дякую міжнародній спільноті за підтримку і допомогу. весь об’єднався у боротьбі проти російської агресора. Ми впевнено крокуємо щодня до перемоги».

Волонтер і тернополянин, який зараз проживає в Англії, Олександр Салій, розповідає, що разом із транспортом волонтери передали також необхідні медикаменти та генератори. А їжу, що була доставлена у Тернопіль, розподілили у центри допомоги переселенцям в місті.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ