Вантажні евакуатори: види та переваги

Вантажні евакуатори: види та переваги

30.03.22 20:51 1 832

Вантажний евакуатор призначений для евакуації вантажних автомобілів, а також інших транспортних засобів, які неможливо перевезти звичайним евакуатором. Нумо розгляньмо його основні переваги та види.

Переваги вантажних евакуаторів:

  • Потужність та вантажопідйомність вантажного евакуатора у кілька разів перевищує дані показники на евакуаторі звичайного типу.
  • Висока міцність та унікальна конструкція дозволяють водіям не турбуватися про збереження власного транспорту, якому потрібне перевезення.
  • Вантажний евакуатор легко справляється з нестандартними ситуаціями.

Види вантажних евакуаторів

У кожній компанії, що спеціалізується на наданні послуг цього роду, є кілька видів техніки. До найбільш популярних моделей відносяться:

  1. Евакуатор з платформою (проста або ламана) та маніпулятором. Техніка незамінна у випадках, коли внаслідок ДТП автомобіль перебуває у куветі. Також цей вид евакуатора використовують для підйому перевернутого транспорту.
  2. Евакуатор для здійснення маніпуляцій із транспортними засобами, двигун яких не працює. Евакуатори цього виду діляться на техніку з жорстким з'єднанням та з частковим навантаженням.
  3. Евакуатор для повного навантаження автомобілів. За такого способу перевезення частина транспорту фіксується на платформі.

Як здійснюється евакуація вантажного транспорту?

Служба евакуації працює цілодобово. Опинившись у складній ситуації на дорозі, водій може зателефонувати та викликати евакуатор. При оформленні замовлення диспетчер поставить питання про:

  • характері та ступеня пошкоджень;
  • місцезнаходження транспортного засобу;
  • марки машини;
  • вазі;
  • габаритах;
  • додаткової інформації, яка допоможе відправити до місця аварії найбільш підходящий вантажний евакуатор.

Кожен окремий евакуатор, призначений для перевезення вантажного автотранспорту, обладнаний системою навігації. Даний пристрій дозволяє диспетчеру оперативно підібрати техніку, яка знаходиться найближче до місця аварії. В результаті клієнт може розраховувати на оперативну допомогу незалежно від часу доби, дня тижня та завантаженості на даному напрямку.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 68)
Наступна новина: Руководство по выбору ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
stupidcunt - 30.03.22

Шикарно, добавляю в закладки