Наталія Мосейчук відкрила персональний YouTube канал з ексклюзивними інтерв'ю та коментарями

Наталія Мосейчук відкрила персональний YouTube канал з ексклюзивними інтерв'ю та коментарями

01.04.22 08:43 0 1738

Телеведуча 1+1 Наталія Мосейчук вперше вийшла в ефір у новому формат. Разом з командою програми Право на Владу ведуча відкрила власний YouTube каналі. Тут щотижня публікуватиме ексклюзивні відео та коментарі, думки експертів, звернення. Підписуйтесь, ставте лайки та слідкуйте за оновленням: https://www.youtube.com/channel/UCSmIsV29zKjy2wX3zwy-q-A

 

Телеведуча зізналася, що раніше ніколи не працювала в YouTube форматі. “Я телевізійниця. Зараз тільки вчуся разом з вами та у вас на очах. Мені здається, що та робота, яку ми робимо, зокрема, записуємо лідерів громадських думок і авторитетних людей - на користь нам усім. Бережіть себе і Україну”, - сказала Наталія Мосейчук. 

 

Підписники, яких менше ніж за добу вже понад 4 тисячі одразу ж підтримали телеведучу в коментарях: “Вітаю вас з новим форматом спілкування! Це дуже потрібно нам! Важливо розуміти,  що відбувається на політичній та дипломатичній арені щодо України, це допомагає робити правильні та важливі висновки…”, “Продовжуйте і розкривайте важкі і серйозні теми”, “Вітаємо з Берліна. Завжди чекаємо від вас новин на ТВ, тепер ви на Ютуб. Успіхів!”, - писали люди. 

 

Першим ексклюзивним відео на каналі стало інтерв'ю з міністром закордонних справ України (2014-2019 р.) Павлом Клімкіним. Перше відео вже набрало понад 26 тисяч переглядів менше ніж за добу. 

 

Наталія Мосейчук та дипломат говорили про те, яким був перший раунд перемовин з рф, поступки, на які ніколи не підемо та як перемогти росію. Повне відео розмови та важливі деталі з дипломатичного фронту:  




Подивіться! 

 

“Це тільки старт. Перші 50 хвилин розмови і нам варто слухати думки експертів, аби далі зробити вибір. Підтримати, порадити…. Тому далі буде…. Україна досліджує свій унікальний шлях і вона це робить вперше. На наших очах створюється нова історія. Давайте допомагати один одному і давайте не забудемо, якими єдиними ми є зараз. Давайте залишатися згуртованими”, - зазначила телеведуча.   

 

Наталія Мосейчук розповіли, що нові ексклюзивні відео планує публікувати щотижня. Наступне інтерв’ю з правником та волонтером Геннадієм Друзенко планує викласти вже у цю суботу.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 83)
Попередня новина: У Тернополі на ...
Наступна новина: Україномовні книги та ...

КОМЕНТАРІ