Тернопіль отримав гуманітарну допомогу зі Сполучених Штатів Америки для військовослужбовців ЗСУ

Тернопіль отримав гуманітарну допомогу зі Сполучених Штатів Америки для військовослужбовців ЗСУ

07.04.22 09:49 0 489
5 квітня у Тернопіль прибув гуманітарний вантаж зі США, зібраний завдяки організації - Український конґресовий комітет Америки. Допомога передана на потреби військовослужбовців ЗСУ.

« ми отримали 500 сучасних індивідуальних аптечок швидкої допомоги, які уже передані нашим Збройним силам України, зокрема, підрозділу територіальної оборони. Допомога була зібрана за участі Українського Конґресового Комітету Америки, що є безпартійною та неприбутковою організацію та представляє українську громаду в США, а також має членство у Світовому Конґресі Українців - наголосив міський голова Сергій Надал. - Наші військові зараз особливо потребують такої допомоги. Адже ці аптечки допомагають врятувати не одне життя в екстремальних умовах. Дякую кожному українцю, хто відгукнувся та долучився до збору такої необхідної гуманітарної допомоги нашим захисникам. Також окрема подяка команді логістів з асоціації «Operation White Stork», які доставили вантаж в Україну. Ваша підтримка є надзвичайно важливою».

До складу аптечки входять: турнікет, назофарингеальний зонд, препарати для зупинки кровотечі, атравматичні ножиці, перев’язувальний матеріал, пластири тощо.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 13-14 квітня на кількох ...
Наступна новина: Більше 1000 дітей із числа ...

КОМЕНТАРІ