Соломія Вітвіцька та Сергій Ємельянов зібрали близько 1 млн гривень на броню та укомплектування захисників України

Соломія Вітвіцька та Сергій Ємельянов зібрали близько 1 млн гривень на броню та укомплектування захисників України

09.04.22 00:36 0 1692

Понад 1 млн загального результату - так завершився благодійний аукціон з головним лотом - золотою олімпійською медаллю - від телеведучої Соломії Вітвіцької та паралімпійського чемпіона Сергія Ємельянова, який понад тиждень проходив на офіційній сторінці телезірки у Фейсбук. 

Неймовірним переможцем у активних торгах стала компанія WhiteBIT зі ставкою у 900 тисяч гривень (біля 30 000 у.о). Це одна з найбільших криптобірж в Європі, представлена  у 150 країнах світу та  співпрацює з Міністерством закордонних справ України. Справжні патріоти України, з якими ми перевершили ціль збору майже  у 2 рази! 

WhiteBIT обійшли у торгах Kenji Kito - представника японського аукціонного дому.

Володимир Носов, СЕО WhiteBit вирішив повернути золоту медаль власнику – Паралімпійцю Сергію Ємельянову і тепер вона завжди буде нагадувати про велику перемогу! «Паралімпійці — приклад незламності духу, волі до життя та перемог попри складні умови. Ці риси зараз укотре демонструє українська нація. Нам було важливо підтримати благодійну ініціативу», — сказали в компанії. Вітаємо переможця Сергія Ємельянова. За його добрий вчинок це подвійна нагорода! 

Всього зібрано 1 млн. 83 тисячі гривень. З них: 900 тисяч гривень за лот. Найбільший одноразовий внесок наразі склав  4000 у.о. (78000 грн). Цю суму на фонд Ти не Один 1+1 media перерахував Ігор Осташ, Посол України в Лівані. Кошти зібрали на благодійному концерті «Від Бейруту до Києва». Щиро вдячні і передамо фото медалі з автографом Сергія та подарунок від Соломії Вітвіцької особисто!

На картку Соломії для збору надійшло ще 80 тисяч гривень внесків. На Paypal - 820 доларів. 

Благодійну мету досягнуто, і ми допоможемо укомплектувати 25 дшв і 30 механізовану бригади! Нашим захисникам придбаємо та передамо все необхідне - броня, тепловізори, автівка та інше. Про результати відзвітуємо. 

«Дякую від серця всім, хто допомагав, ширив пост, залучав друзів, перераховував внески, а також Сергію Ємельянову – він знову нагороджений золотою медаллю за добре серце! Володимиру Носову – нашому переможцю, меценату! Ігорю Осташу. Всім хто допомогає Україні і ЗСУ – дякую!

Ми обовязково переможемо!», - поділилася своїми враженнями Соломія Вітвіцька. 

Золота медаль від Сергія Ємельянова стала символом перемоги для всіх нас. Її видатний виборов на  Паралімпійських іграх в Японії два роки тому у змаганнях з параканое. Він завоював «золото» на байдарці на 200 метрів з вражаючим результатом 40.355 секунди! І обійшов тоді спортсмена з рф Леоніда Крилова.

Знакова медаль! Заряджена принести удачу і перемогу!

Аукціон завершено та кожен охочий може підтримати єдиний збір благодійного фонду Ти не Один 1+1 media - зробивши свій внесок.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)
Попередня новина: Ведучий Юрій Горбунов ...
Наступна новина: Проведено демонтаж двох ...

КОМЕНТАРІ