Ще не вмерла і не вмре ніколи: На пісню ведучого ТСН Святослава Гринчука зробила кавер глядачка Марія

Ще не вмерла і не вмре ніколи: На пісню ведучого ТСН Святослава Гринчука зробила кавер глядачка Марія

14.04.22 16:20 7 1473

Нещодавно ведучий ТСН і марафону “Єдиних нових” на 1+1 Святослав Гринчук, у своєму ТікТоці розмістив відео, де він грає на гітарі та співає пісню про Україну, котру написав сам. Цим ведучий хотів підбадьорити всіх не припиняти вірити в нашу перемогу.

Святослав, який продовжує тримати оборону на інформаційному фронті, записав життєствердний вірш і поклав на музику, розпочавши з дещо змінених слів гімну, а саме: «Ще не вмерла і не вмре ніколи. Ще побачить як ти йдеш до школи. Погладить вітром, зігріє теплом. За руку візьме, косу заплете тобі…».

Водночас глядачка 1+1, на ім’я Марія, записала кавер до першої пісні Гринчука та опублікувала його у власних соціальних мережах. Ведучий зізнався, що був приємно здивований, коли його товариш надіслав посилання на сторінку дівчини. 

“Дуже сподобалось чути пісню у виконанні людини з чудовим голосом і професійним володінням інструментом. Майже так в ідеалі я собі цю пісню й уявляв, хоча у дівчини вийшло ще ліричніше - очевидно, вона пропустила її і через свої емоції, це дуже важливо”.

Переглянути відео зі Святославом та Марією можна за посиланням: https://www.facebook.com/1plus1.ua/videos/284050557215900

Хоч Гринчук всіх і здивував, що вміє грати на гітарі й співати, адже раніше такого ніколи не робив, та сам він вважає, що просто шепотів собі під ніс, щоб і сусідам в час повітряних тривог не надто заважати. Зараз, коли у Києві вже, стало спокійніше, то Гринчук більше часу займається звичними справами, але не виключає, що ще трохи покомпонує, якщо буде натхнення. 

За словами Гринчука, його дружина Христина, яка зараз, до слова, знаходиться не з ним, була приголомшена. Бо не знала, що її чоловік має такий талант.

“Дружина сказала, що я її здивував. Але водночас зауважила, що якщо я маю настрій і натхнення грати на гітарі - значить, тримаюсь. Тому вона рада за мене”, - розповів ведучий.

Попри те, що родина Гринчука зараз далеко, а сам Святослав майже щодня у прямих ефірах веде новини, але вони намагаються кожного дня зв’язатися один з одним.  

Ведучий ТСН також розповів, що його 4-річна донька Дзвінка знає, що зараз в Україні йдеться війна, розпочата Росією. 

“Вона давно, роки півтора як знала від нас з дружиною, що на нас напала Росія, і на Сході стріляють зі зброї “чужі дядьки”. Тому було трохи простіше їй пояснити, що відбувається зараз - що ті погані “дядьки” хочуть спробувати ще й Київ захопити, тому їй поки що треба поїхати туди, де трохи безпечніше. Намагаємось щодня тримати з нею відеозв’язок. Їй радісно бачити свою кімнату, свої іграшки, знати, що їх ще ніхто не захопив, а мені радісно бачити її та дружину та знати, що вони у відносній безпеці”,- сказав Гринчук. 

ТікТок ведучого Святослава Гринчука: https://www.tiktok.com/@svatishka

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 68)
Попередня новина: Алла Мазур розповіла ...
Наступна новина: «Ви - останній бастіон між ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Bread5 - 14.04.22

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?

аватар країна
Zeddikys - 14.04.22

Мало почуттів .. але красиво ...

аватар країна
Avrores - 14.04.22

супер оригінально

аватар країна
Altufievskiy - 14.04.22

интересно. только название какое-то несерьезное.

аватар країна
starkone1 - 14.04.22

А какой это движок? тоже хочу блог завести

аватар країна
Farhanzaman - 14.04.22

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!

аватар країна
acidizer - 14.04.22

Так, досить цікава стаття.