Захисні чохли для смартфона: види,плюси та особливості

Захисні чохли для смартфона: види,плюси та особливості

15.04.22 21:50 0 559

Захисний чохол – це стильний, ефективний та водночас недорогий спосіб захистити власний смартфон від механічних впливів, попадання вологи, забруднень та інших неприємностей. Багато хто вважає, що чохол - це старомодно і незручно, і сильно в цьому помиляються. Пропонуємо краще дізнатися про те, якими бувають захисні чохли, ніж чохол-книжка відрізняється від силіконового виробу, і в чому переваги кожного виду. Ну а в інтернет-магазині https://itsellopt.com.ua/ ви безпосередньо можете придбати чохол для вашого смартфона.

Чохол книжка

Класичний виріб, який можна назвати старою школою. Завдяки особливій конструкції закриває смартфон по обидва боки, у закритому положенні забезпечуючи надійний захист як корпусу, так і дисплея. Для виготовлення чохла-книжки Samsung, Xiaomi Redmi та інших моделей телефонів використовується еко-шкіра. Це екологічний, приємний на дотик і довговічний матеріал, який ще й пом'якшує вібрації ударів.

Користувач чохла-книжки може не турбуватися про те, що виріб мимовільно розстебнеться, і телефон залишиться без захисту. Розкладна конструкція фіксується у закритому положенні за допомогою спеціального магнітного хлястика. Його перевага в тому, що при відмінній фіксації він легко розстібається, коли потрібно, але не відкривається сам у сумці або в кишені. Варто відзначити й інші важливі переваги чохлів-книжок:

  • Велика різноманітність виробів під будь-які моделі старих та сучасних смартфонів.
  • Вільний доступ до бічних кнопок та роз'ємів на відміну від чохлів типу «футляр».
  • У ряді виробів є відсіки для зберігання банківських карток, купюр, невеликих предметів.
  • Проста експлуатація можна відкинути захисну панель чохла рухом однієї руки.

На вибір користувачам пропонується 2 види фактури чохлів-книжок – гладка глянсова та фактурна матова. Перша відрізняється приємним глянцевим блиском і переливається під променями світла. Друга відрізняється менш яскравим покриттям, проте на ньому не видно слідів від пальців, що значно спрощує догляд виробу. За рахунок різноманітності дизайнів та фактур кожен знайде чохол, який 100 % підійде під особисті уподобання.

Силіконовий чохол

Останнім часом все велику популярність користуються силіконові чохли на Samsung, на телефони інших марок. Причин такої затребуваності багато, і одна з ключових – відмінне співвідношення хорошого захисту та низької вартості. Матеріал, з якого виготовляються такі вироби, не можна назвати дорогим, як і методику їхнього виробництва. При цьому силікон за рахунок властивостей, що амортизують, добре оберігає техніку від впливів.

Є й інші причини віддати перевагу силіконовому чохоле виробам з інших матеріалів. Серед таких причин:

  • Комплексний захист.
  • Невелика вага і товщина.
  • Чудова гнучкість.
  • Стійкість до температур.

До переваг силіконових чохлів для iPhone і інших телефонів варто віднести і те, що виріб не дає телефону вислизнути навіть з мокрих рук. Особливо це стосується підкатегорії силіконових чохлів soft-touch. Порівняно із звичайними виробами із силікону вони мають більш приємне на дотик покриття, служать у 2-3 рази довше. Усередині вони мають прокладку з мікрофібри для більш дбайливого контакту з самим смартфоном.

Пластиковий чохол

Пластикові чохли є альтернативним варіантом силіконових чохлів та книжок для телефону Samsung та інших моделей. Головна перевага пластикового захисту – бюджетність. Це найдоступніший за вартістю варіант із усіх можливих. Звичайно, звідси випливає і такий недолік, як не найкраща зносостійкість у порівнянні з силіконовими шкіряними виробами. Однак у решті пластикові чохли – гідний вибір.

Бюджетністю переваги пластикових захисних виробів для телефонів не обмежуються. Інші плюси:

  • Зручність у використанні. Незважаючи на деяку товщину, пластикові вироби практично не впливають на габарити телефону. Його так само зручно тримати в руках. До того ж ризик вислизання менший.
  • Естетичний зовнішній вигляд. Більшість пластикових чохлів оздоблено принтами з написами, візерунками, малюнками. Друк на пластиці виглядає яскраво та барвисто. Можливе нанесення та тривимірного друку.
  • Широкий асортимент. У продажу є сотні варіантів пластикових чохлів на смартфони будь-яких моделей, починаючи від бюджетних і досить старих, закінчуючи флагманів від Apple і Samsung.

При експлуатації пластикового чохла треба пам'ятати, що при низькій температурі він втрачає гнучкість і може потріскатись і навіть зламатися. Також під виробом може накопичуватися бруд через недостатній контакт з поверхнею телефону. В іншому за свої гроші пластиковий захист – хороша альтернатива силіконовій.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 77)
Наступна новина: Доставка цветов: главные ...

КОМЕНТАРІ