Переваги та недоліки кредиту готівкою

Переваги та недоліки кредиту готівкою

22.04.22 10:58 6 725

Кредит готівкою є популярним банківським продуктом. Вони сприяють здійсненню довгоочікуваних покупок. За ці гроші у Вас вийде легко зробити ремонт у квартирі або ж поїхати у відпустку туди, куди захочете і комфортно провести час. Кредит готівкою так само, як і інші банківські продукти, має низку переваг та недоліків. І ми радимо перед тим, як ухвалити серйозне рішення, уважно їх вивчити, щоб у Вас не виникло проблем фінансового характеру.

Переваги кредиту готівкою:

  • Банк у найкоротші терміни приймає рішення щодо надання позики.
  • Для оформлення необхідні лише паспорт та довідка про доходи. Отже, не доведеться витрачати час для збору додаткових документів.
  • Не треба шукати поручителів та переживати за збереження свого майна. Кредит готівкою можна отримати без цього.
  • З Вас ніхто не спитає, навіщо знадобилися ці гроші, і куди Ви витратите отриману суму.
  • Вам надається кілька варіантів, як погасити заборгованість. До того ж є можливість погашення кредиту достроково, щоб уникнути штрафних санкцій від банку.

Недоліки кредиту готівкою:

  • Високий відсоток. Щоб підстрахуватися на випадок невиплати кредиту, банки призначають високі відсоткові ставки. Тому, отримуючи кредит готівкою, Ви маєте бути підготовлені до додаткових витрат на виплату заборгованості. І ці витрати виллються Вам у чималу суму. Це також вважається оплатою послуги «отримання кредиту в дуже короткі терміни».
  • Додаткові комісії. Оформивши кредит, Вам доведеться неодноразово мати справу з таким поняттям, як додаткові комісії. Щоразу Ви будете оплачувати послуги супроводу, переведення в готівку, за видачу всіляких документів. Будьте готові віддавати ще й за цей аспект свої особисті кошти.
  • Фіксація суми кредиту. Кожен банк має свій обмежувач за сумою, можливою для отримання її готівкою. Також позичальникам варто знати, що банкам досить невигідно, якщо Ви виконуєте всі пункти договору, наприклад, вносите гроші у строк або сплачуєте заборгованість достроково. Тому деякі банки нараховують штрафи, якщо ви погасили кредит раніше домовленого терміну.

Отже, ми розглянули всі переваги та недоліки кредитів готівкою. І тепер, оцінивши всі плюси та мінуси, Ви зможете чітко вирішити, чи варто брати гроші, хай навіть швидко та без додаткових документів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 77)
Наступна новина: Преимущества изучения ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
denis_kv - 22.04.22

подробней пожалуйста

аватар країна
Nyamh - 22.04.22

Изумительно! Кстати, если вас интересуют кредит без подтверждения дохода Черкассы, то наиболее выгодные условия вы можете подобрать на сайте board-finance.su.

аватар країна
DD_support - 22.04.22

Велике спасибі, прикольно написано креативно

аватар країна
hashtagwow - 22.04.22

Все нравится. Спасибо за пост!

аватар країна
KeeyRah - 22.04.22

поза конкуренцією

аватар країна
WORK_PLACEMENT - 22.04.22

Монетизацією краще займіться. А так чудово!