Які зараз пропонуються тури у Карпати з Рівного?

Які зараз пропонуються тури у Карпати з Рівного?

28.04.22 08:51 11 5215

Закарпаття – чудове місце, де можна провести незабутні вихідні. Воно приваблює багатьох людей, які втомилися від шуму великих міст, хочуть відпочити від роботи і повсякденних проблем. На даний час все більшим попитом користуються турі у Карпати з Рівного. Кожен отримає яскраві враження. Можете бути у цьому переконані на усі сто відсотків.

Якщо вас цікавлять турі вихідного дня у Карпати з Рівного, подробиці с цього приводу можна знайти тут: https://atlanttour.com.ua/uk/turyzrivnoho/. Компанія «Атлант Тур» допоможе вам організувати незабутні вихідні. Їх ви можете провести як зі своєю родиною, друзями, так и з коханою людиною.

Ви можете обрати тур з назвою «Неймовірне Закарпаття у цвіті сакури». Його вартість становить 2200 гривень. За дитину до 12 років потрібно буде заплатити 1850 гривень. Доплата за харчування дорослої людини становить 500 гривень. Вас чекає досить насичена програма відпочинку. Ви зможете побувати у таких чарівних містах, як Луцьк, Ужгород, Берегове, Пилипець. У рамках туру пропонується знайомство з озером Синевир. Його порівнюють з великим оком. Воно знаходиться на висоті 989 метрів над рівнем моря. У вас буде можливість відвідати Національний парк Синевир, який був створений у 1989 році. Туристів чекатиме і частування страв закарпатської колиби. Ваші вихідні подарують багато вражень.

Особливої уваги заслуговує і тур «Подорож в Карпати + Говерла». Три дні подорожі коштує 2600 гривень з харчуванням. За дитину до 12 років вам потрібно буде заплатити 2000 гривень. У перший день ви зможете познайомитись з містом Львів. Яскраві враження подарує екскурсія на скелі Довбуша. Їх висота становить до 30 метрів. Особливістю скель вважається хаотичне розташування каменів. Якщо вірити словам легенди, то існує думка, що тут ховав своє золото Олекса Довбуш. Скелі Довбуша – це місце, де ви зможете побачити неймовірні пейзажи, подихати свіжим повітрям, побачити великі валуни.

Можна обрати тур «Цілюще Закарпаття». Вартість подорожі досить приваблива. Вона становить усього 1450 гривень. Туристів радо зустріне спа-комплекс «Шепільська». Ви зможете відпочити як тілом, так и душею. Також вас чекає відвідування міста Моршин, яке славиться своєю цілющою водою. Можна буде придбати сувеніри на згадку о подорожі.

Тури у Карпати – можливість провести час гарно с великою кількістю позитивних вражень. Компанія «Атлант Тур» пропонує вигідні умови придбання подорожі.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 82)
Попередня новина: Збитки КП ...
Наступна новина: Відпочинок у Болгарії 2022: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
za_zozh_na_nozh - 28.04.22

Величезне дякую!

аватар країна
prognoz_bukmeker - 28.04.22

Дуже дякую. Дуже корисна інформація

аватар країна
bellabellu - 28.04.22

ух ти як крууууууууууутооооооо))

аватар країна
monsterkill1 - 28.04.22

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
PimpimZip - 28.04.22

Гучний заголовок і стаття норм - можна ловити траф з ПС

аватар країна
Gmitron - 28.04.22

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
pavlovman - 28.04.22

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
powerc1ub - 28.04.22

просто афигенно !!!!))

аватар країна
holly_cholly - 28.04.22

Всегда приятно читать умных людей. Спасибо!

аватар країна
QuattroporteM - 28.04.22

ништяг, все правильно написано. Молодец!

аватар країна
KLAD4i - 28.04.22

Клас! Респект автору!