Відпочинок у Болгарії 2022: які тури пропонуються?

Відпочинок у Болгарії 2022: які тури пропонуються?

28.04.22 08:51 13 2389

Болгарія – країна з незвичайною старовинною архітектурою, чудовими пляжами на березі Чорного моря та з оздоровчими курортами. Тобто ця країна поєднує всі види відпочинку, які так цінують наші туристи. Але чомусь люди все ще вибирають Туреччину та Єгипет, хоча Болгарія має куди більш різноманітні та незвичайні пропозиції в плані відпочинку. А ще ця країна знаходиться ближче, а значить, тури в неї дешевші, особливо якщо замовляти їх заздалегідь на сайті компанії «Атлант Тур».

Що пропонує компанія «Атлант Тур»?

Туристичний оператор пропонує тур на найцікавіші курорти Болгарії. Зручність наших послуг у тому, що ви можете замовити квиток заздалегідь, що дасть вам низку переваг. Свій відпочинку в Болгарії в 2022 ви можете купити в травні за нижчою ціною оскільки ближче до червня тури дорожчають. Також ви будете застраховані від підвищення цін, а ще таким чином можна отримати знижку на тур, що сподобався, до 40%. При цьому раннє бронювання дозволяє частково оплачувати послуги, наприклад, ви можете сплатити перший внесок у розмірі 20% від загальної суми. Ну а найголовніше – при ранньому бронюванні вам доступні всі тури, у літній період найкращі пропозиції швидко розбирають.

Які є тури?

Болгарія поєднує в собі і сонячні пляжі, і великі готелі разом з розважальними комплексами, і навіть густі ліси. Наприклад, Сонячний берег – курорт, де мріє побувати майже будь-який турист. Це найкрасивіший, найчистіший і найбагатший у всіх сенсах пляж на березі Чорного моря. Там ви знайдете ресторани з місцевою кухнею, постійні дискотеки та безліч розваг як для дорослих, так і для дітей.

Еленіте - курортний комплекс, в якому можна насолодитися і морем, і горами. Для людей, які бажають оздоровитись, цей комплекс буде найкращим варіантом. Там є багато басейнів, екскурсій та розваг.

Албена – курорт для сім'ї. Він знаходиться на перетині моря та лісів. В комплексі є багато програм для активного відпочинку: велосипедні доріжки, майданчики для скейтбордів, великий аквапарк, поле для гольфу, майданчики для стрільби з лука, а також там можна покататися на конях, спробувати серфінг і джет. І це лише малий список усіх активних розваг на курорті.

Несебр включає багато старовинної архітектури, а значить, естетичного задоволення. Місто наповнене вузькими вуличками, кожна із яких відображає історію. Любителям архітектури підійде відпочинок саме тут.

Созополь це місто, де греки заснували свою першу колонію. Там переплетені висотні будівлі та старовинні вулички, просторі пляжі та грандіозні готелі. Созополь підійде будь-якому туристу через якість обслуговування та прекрасні види.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 76)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Whatsu_u_u_p - 28.04.22

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
lubimov_viktor - 28.04.22

хороший розповідь, все розкладено по полицях

аватар країна
paseti - 28.04.22

Громкий заголовок и статья норм - можно ловить траф с ПС

аватар країна
Jimmy_diGriz - 28.04.22

Всегда приятно читать умных людей

аватар країна
fatkazan - 28.04.22

Блестящая идея

аватар країна
zendiy - 28.04.22

Поразительно!

аватар країна
sansei199500 - 28.04.22

Сколько ж можно говорить…

аватар країна
Arsikan - 28.04.22

Прямо навіть не віриться

аватар країна
ya_nice - 28.04.22

статья неплохая но название как-то не очень

аватар країна
beck_sam - 28.04.22

Может Ваш сайт даже поднимется в выдаче за такой материал.

аватар країна
yayagz - 28.04.22

Ну жесть конечно…

аватар країна
Kidruk - 28.04.22

круто

аватар країна
Salymsba - 28.04.22

Великолепная идея