«А Я ВАМ ЗАРАЗ ПОКАЖУ ЗВІДКИ НА РІВНЕНЩИНУ ГОТУВАВСЯ НАПАД»

«А Я ВАМ ЗАРАЗ ПОКАЖУ ЗВІДКИ НА РІВНЕНЩИНУ ГОТУВАВСЯ НАПАД»

04.05.22 08:02 0 533
Такі дані були б дуже навіть доречні для правосуддя. Ми хочемо зібрати більше інформації про виліт російських літаків з військового аеродрому «Барановичі», що у Брестській області (республіка білорусь). Саме звідти військово-космічні сили рф бомбардували цивільні об'єкти на Рівненщині.

На лаві підсудних повинен опинитись кожен окупант і посібник цього воєнного злочину - від виконавців до тих, хто віддавав накази! Зараз Рівненська обласна прокуратура активно працює щоб зібрати сильну доказову базу і не залишити шансів пропагандистським легендам «іх там нєт».

Тому звертаємось за допомогою до всіх громадян, які можливо були свідками атак САМЕ 26 та 28 березня та мають будь-яку інформацію, фото-, відео-, аудіофіксацію злочину і можуть надати її для слідства.

- якщо ви стали безпосереднім очевидцем польоту, прильоту, вибуху ворожого літака чи ракети;

- якщо зняли це на свій мобільний телефон, автомобільний реєстратор або момент атаки хоча б частково зафіксували ваші домашні камери відеоспостереження (ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ЇХ);

- якщо ви знаєте щось про військових пілотів, які здійснювали ці вильоти, бойові накази, які вони отримували, або ж про підрозділи та командний склад армійських угруповань, які дислокувались на аеродромі в той час – зверніться, будь ласка, до прокуратури або ж Управління СБУ в Рівненській області.

Передати інформацію правоохоронцям можна в один клік - просто перейдіть за посиланням, заповніть анкету та завантажте медіафайл (якщо маєте такий):

https://cutt.ly/EF4divw

Завантажувати файли на сторінку прокуратури цілком безпечно всім, крім московитів.

Поширюйте цю інформацію серед друзів!

Це буде ваш внесок у нашу спільну перемогу і покарання воєнних злочинців.

P.S. Став свідком «прильоту» і не виставив це у соцмережах - молодець! А став свідком «прильоту» і передав докази правоохоронцям - двічі молодець!

Відеоспостереження Ізмаїл https://intervision.ua/blog/videosposterejennya-izmail
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сміттєві пакети: ...
Наступна новина: У Тернополі проведено ...

КОМЕНТАРІ