Електрична тепла підлога: що потрібно знати?

Електрична тепла підлога: що потрібно знати?

10.05.22 22:46 0 939

Електрична тепла підлога є привабливим вибором для обігріву вашого будинку. Зрештою, він набагато простіше в установці і має набагато тонший профіль, ніж традиційна тепла підлога з мокрою підлогою. І хоча це правда, що електрична підлога має багато переваг, які може запропонувати вашому дому, вона також має деякі недоліки, які необхідно враховувати при виборі системи опалення для свого будинку. Насправді, електрична тепла підлога краще підходить для певних типів проектів і навіть приміщень у вашому домі. Ми розбираємо все, що вам потрібно знати про електричні теплі підлоги. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://elektrokonyk.com.ua/, в якому її безпосередньо можна придбати.

Як працює електрична тепла підлога?

Електрична тепла підлога - це метод обігріву приміщень, який використовує тонкий нагрівальний дріт, встановлений під поверхнею підлоги. За потреби дроти нагріваються, нагріваючи поверхню підлоги, яка потім віддає променеве тепло у вашу кімнату. Підлога також буде теплою під ногами.

У яких кімнатах електрична тепла підлога працює найкраще?

Електрична тепла підлога часто встановлюється в кухнях і ванних кімнатах, оскільки в цих кімнатах зазвичай досить тверда підлога (на якій часто холодно, особливо босоніж), а також багато меблів та арматури, що залишає дуже мало місця для ефективних радіаторів. Електрична тепла підлога також швидше нагріває систему теплої вологої підлоги, і її можна керувати, щоб вона працювала переважно під час використання в цих приміщеннях. Такі пристрої, як таймери, датчики руху, реле світла та датчики гарячої води, можна використовувати для запуску електричної системи теплої підлоги для оптимізації її ефективності.

Переваги електричних теплих підлог:

  • Електрична тепла підлога зазвичай займає менше місця, ніж система мокрої теплої підлоги. Дещо буде накопичуватися, оскільки вам, швидше за все, знадобиться підкладка, але дроти набагато тонші, і система може бути набагато ближче до поверхні.
  • Той факт, що він часто знаходиться близько до поверхні, також означає, що він може реагувати набагато швидше.
  • Якщо вам потрібна невелика кількість тепла протягом короткого періоду часу, наприклад, у ванній кімнаті, то це може бути ідеальним варіантом.
  • Електричну теплу підлогу не потрібно повертати до колектора, тому встановити її в одній кімнаті без перешкод для суміжних кімнат і проходів також легше.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 81)
Попередня новина: Преимущества езды на ...
Наступна новина: У Рівному затримали ...

КОМЕНТАРІ