Чому геймерам у 2022 році варто звернути увагу на консолі PlayStation 5?

Чому геймерам у 2022 році варто звернути увагу на консолі PlayStation 5?

13.05.22 16:39 13 1132

Компанія Sony вже давно зарекомендувала себе як виробник технологічних і якісних приставок, які випереджають час. Завдяки симбіозу новітніх комплектуючих, геніальних інженерів та конструкторів компанії, Sony раз за разом вдається створювати неперевершені консолі рівних яким немає.

Минуле покоління від Sony, PlayStation 4, стало культовим для багатьох геймерів. На фоні здорожчання комплектуючих для персональних комп'ютерів компанія випустила відносно доступну консоль, яка не поступалася найновітнішим ігровим ПК. Окрім високої потужності минуле покоління також пропонувало геймерам простий дизайн і одразу дві модифікації, тож запеклим гравцям було з чого обирати.

Анонс і вихід на ринок PlayStation 5 також не залишився без уваги. Завдяки якісній презентації кількість геймерів які зробили передзамовлення була настільки великою, що виробництво компанії просто не змогло впоратися з попитом. Водночас, Sony продовжує інвестувати в розробку ігор для своєї платформи, тож не дивно що новим поколінням консолей зацікавилося стільки геймерів.

Пин содержит это изображение: Sony Unveils PlayStation 5 Game Console | WERD

Але що ж такого особливого у новій консолі від Sony?

Чим PlayStation 5 краща за інші консолі?

Компанія Sony вже не один рік доводить своїм фанатам що саме вона є лідером у сфері розробки ігрових консолей. Кожне покоління консолей супроводжується великим обсягом передзамовлень і з кожним новим поколінням кількість охочих стати власником консолі Sony стає все більше.

Не останню роль у популярності консолей компанії відіграє те, що Sony постійно інвестує в розробку ексклюзивних ігор для своїх приставок. Таким чином компанія дає своїм фанатам доступ до чогось ексклюзивного, до чого не можу доторкнутися інші. Такий підхід допоміг компанії Sony привернути увагу і до нового покоління PlayStation 5.

PlayStation 5 це консоль яка змогла затьмарити всіх і стати лідером продажів у більшості країн світу. Розмірковуючи над тим чи варто придбати цю консоль чи ні – обов’язково варто глянути на її особливості. Перелік особливостей заради яких варто придбати PlayStation 5 виглядає наступним чином:

  • Новітнє залізо

Кожне нове покоління консолей від компанії Sony стає справжнім скарбом для фанатів геймінгу на максимальних налаштуваннях і консоль нового покоління не стала виключенням.

Завдяки використанню новітнього заліза інженерам Sony вдалося вивести потужність консолі на абсолютно новий рівень. Потужність PlayStation 5 сягає 10 терафлопс, що майже вдвічі більше, ніж у надпотужної консолі компанії минулого покоління. Такої потужності вистачить для запуску будь-якого ігрового проєкту який вийде впродовж наступних 5 років – на максимальних налаштуваннях.

Sony PS5 PlayStation 5 (UK Plug) Digital Edition Console 9395102 White -

  • Нові тайтли та ексклюзиви

Бібліотека ігор Sony це найкращі ігрові проєкти які зібралися на одній платформі. Крім тих ігор які виходять і на решті платформ – консолі Sony можуть похвалитися своїми власними ексклюзивами. Це ігри в які ви зможете пограти лише на консолі Sony.

Завдяки тому, що компанія постійно інвестує у розробку ексклюзивів – геймери зі всього світу готові стояти у величезних чергах, або декілька місяців чекати своє передзамовлення аби нарешті спробувати відомі ексклюзиви Sony.

Враховуючи те що компанія не планує зупиняти фінансування нових ексклюзивів можна сказати що всі власники PlayStation зовсім скоро отримають можливість грати в щось – недоступне всім іншим.

  • Підписка і нові можливості

Головною проблемою для компанії Sony довгий час була над вигідна підписка від компанії Microsoft, але зараз усе змінилося.

Відносно нещодавно компанія Sony заявила про оновлення своєї підписки та тепер у гравців які її оформлять з’явиться доступ до більше ніж 450 ігор. Таким чином новенька підписка від Sony дозволила геймерам не лише зекономити, але й посперечатися з власниками Xbox щодо того чия ж консоль все ж таки вигідніша.

Підбиваючи підсумки можна з усією впевненістю сказати що PlayStation 5 – це саме та консоль яку варто придбати у 2022 році. Дізнатися більше про консоль ви можете на сайті 6262.com.ua

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 72)
Попередня новина: Картридж турбины: ...
Наступна новина: Почему корм для собак ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
falkomorto - 13.05.22

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
Super048 - 13.05.22

Короче, дело к ночи. После статьи реально разморило… Пошел спать.

аватар країна
otvezitemenyanatehno - 13.05.22

Вот так история!

аватар країна
bullik01 - 13.05.22

круто

аватар країна
Bozonpar - 13.05.22

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
wildcrimean - 13.05.22

Это уже далеко не новость, я об этом пару месяцев назад читал.

аватар країна
Zero0unfluince - 13.05.22

відмінний приклад стоїть матеріалу

аватар країна
stillw - 13.05.22

Хорошая статья, узнал много нового!)

аватар країна
ComeVeV - 13.05.22

Звідки берете інфу для постів якщо не секрет?

аватар країна
damayan - 13.05.22

Help! У автора автограф можна взяти?

аватар країна
NetStalk - 13.05.22

Видно, що автор намагається зробити свій сайт для простих людей, і мені кажеться, що це у нього непогано виходить.

аватар країна
syschik - 13.05.22

Даже и не докопаешься.

аватар країна
Morouze - 13.05.22

Help! У автора автограф можно взять?