Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко вперше не стримав сліз під час фіналу Євробачення

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко вперше не стримав сліз під час фіналу Євробачення

16.05.22 16:45 12 1549

Ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, всімнадцяте коментуючи фінал Євробачення, під час проголошення Kalush Orchestra переможцями уперше не стримав сліз радості. Разом з мільйонами українців по той бік екрану у цю важливу мить розплакався від емоцій, які його переповнювали. У цьому році Україна встановила рекорд – європейські глядачі одностайно підтримали і віддали їй 439 балів! Такого єднання раніше ще ніколи не було!

«На перемогу всі емоційно реагують. Навіть, якщо це перемога на Євробаченні, а не та, на яку ми всі очікуємо. Але вірю, скоро ми обов’язково дочекаємося і на нашу перемогу у війні з росією. У кожного українця зараз перебір емоцій і я не виключення. Європа показала, що вона з Україною, вона співпереживає нам, їй теж болить, тому і віддала рекордні 439 балів! Тому вийшло дуже емоційно», - розповів Тімур Мірошниченко.

Відео зі сльозами та криками радощів Тімура Мірошниченка, який цього року коментував Євробачення з бомбосховища, вмить розлетілося у мережі. Його запостили колеги Тімура у соцмережі: Людмила Барбір, Святослав Гринчук, Ірина Ванникова, Костянтин Грубич, Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв. 

Також ведучий поділився враженнями від цьогорічного міжнародного конкурсу, який пройшов в італійському Турині. Адже Тімур коментує Євробачення вже 17 років, є з чим порівнювати. 

«Найбільше враження цього року саме від організації, режисури, сценографії. І витончених та водночас глибоких моментів, які були закладені в шоу. Для творців Євробачення цьогорічний конкурс був теж викликом: їм було складно робити вигляд, що на континенті немає війни. Але було б безглуздо, якщо б були пісні, танці, всі веселяться і не звертають уваги на те, що відбувається у них під боком. Тому все це потрібно було дуже обережно, дуже акуратно закладати, зберігаючи свої цінності», - коментує ведучий.

 

Той момент, коли Kalush Orchestra зі сцени закликав врятувати «Азовсталь» і Маріуполь і всі почали переживати, що буде дискваліфікація, для Мірошниченка була хвилююча.  

«Я подумав, а як може бути дискваліфікація просто за те, що ми просимо допомогти врятувати життя? У Євробачення є фундаментальні цінності – це любов, взаємоповага, взаєморозуміння, прийняття, рівність, різноманіття, взаємопідтримка. І найголовніше – це мир! Конкурс був створений після Другої світової війни задля об’єднання та миру. Євробачення одним з першим відреагувало на повномасштабне вторгнення Росії в Україну. 25 лютого Росію вигнали з Євробачення. Звісно, всі ці події були дуже грамотно відображені в шоу. Для самого Євробачення це теж був великий стрес-тест на вірність цінностям. Як на мене, вони його пройшли на всі 100 відсотків, вчергове довівши, що це більше ніж конкурс», - говорить Тімур.

Також Тімур Мірошниченко розповів про своїх цьогорічних фаворитів на Євробаченні:

«Всі ті, хто опинився одразу за Калушем, це все були артисти, які теж були гідні здобути перемогу. Це і Сем Райдер з Британії, і Чанел з Іспанії, і Корнелія Джейкобс зі Швеції. Особисто мені до глибини душі припала португалка Маро та гречанка Аманда Тенфьорд. Це мій власний топ цього року. І всі вони опинилися на верхівці турнірної таблиці».

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
dozer99 - 16.05.22

отлично излагаете

аватар країна
mishlen777 - 16.05.22

Я конечно, мало, что смыслю в данной теме, но постараюсь осилить.

аватар країна
jid_mrak - 16.05.22

Мало почуттів .. але красиво ...

аватар країна
Therealkalpak - 16.05.22

лучше и не скажешь

аватар країна
m1wm3w - 16.05.22

мысли здравые, но тяжело читать, не знаю почему.

аватар країна
trendylover - 16.05.22

Восхитительно..

аватар країна
koloret228 - 16.05.22

поза конкуренцією

аватар країна
heizieh - 16.05.22

Спасибо за статью оказалась очень полезной.

аватар країна
OrlovEvgeniy - 16.05.22

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
luckystricky - 16.05.22

Блестящая идея

аватар країна
Underoath007 - 16.05.22

Читаєш це і думаєш ...

аватар країна
Bezotvetstvennost - 16.05.22

Мне не ясно.