Антиварикозный трикотаж Scudotex – здоров'я та краса ваших ніг!

Антиварикозный трикотаж Scudotex – здоров'я та краса ваших ніг!

16.05.22 22:49 0 907

За статистикою варикозним розширенням вен страждають 25 % людей. Чинники, які спричиняють цю патологію різноманітні. Наприклад: зайва вага, куріння, вагітність, неправильне харчування, вік, спадковість. Під час впливу всіх цих патологічних факторів у судинах відбувається уповільнення кровотоку, нерідко утворюються пристінкові тромби, стінки судин деформуються, утворюються варикозні розширення, все це призводить до зменшення або повного закриття просвіту вен та розвитку різних за тяжкістю форм захворювань. Тому дуже важливо особливо за наявності факторів ризику і тим більше за перших ознак хвороби носити спеціальні антиварикозні вироби.

Нині над ринком існує низка фірм, які пропонують населенню цю продукцію. Антиварикозні гольфи, панчохи, колготки під торговими марками Scudotex мають характерні відмінності та переваги перед іншими марками. До речі, в Україні продукцію данного бренду ви можете придбати в ТОВ БМЦ Бельгійський Медичний Центр Тернопіль.

Антиварикозный трикотаж Scudotex: різновиди

Антиварикозні колготки, панчохи та гольфи Scudotex представлені двома видами:

  1. прозорими, на вигляд елегантними та привабливими, але при цьому, які мають лікувальний ефект при варикозному розширенні вен;
  2. щільнішими, але не менш елегантними з мікрофіброю.

Широкий діапазон тиску від 7 mm Hg до 40 mm Hg дозволяє підібрати виріб залежно від ступеня тяжкості та перебігу захворювання. Всі вироби Scudotex не створюють відчуття парникового ефекту, не утворюють складок, т.к. повторює анатомічну форму ніг. Ще одна перевага, що у цієї торгової марки широкий модельний ряд і велика кольорова гама, що налічує 14 різних кольорів.

Для жінок з нестандартною фігурою виробник випускає спеціальні антитромбозні панчохи без гумки з компресією до 23 мм Hg (потрібне носіння пояса), але при цьому на коротких і повних ногах не відбувається скручування силіконової гумки, збільшується комфорт при використанні. Вироби Scudotex змінюють уявлення про лікувальний трикотаж, перетворюючи щоденне застосування на задоволення. Ніжні, приємні на дотик вироби даної ТМ є найбільш ідеальним поєднанням італійської елегантності та медичної ефективності.

Медичний аспект застосування антитромбозних виробів Scudotex заснований на тому, що вони чинять на стінки вен рівномірний тиск, точно дозований у міліметрах ртутного стовпа, активують роботу м'язово-венозної системи ніг, підтримують вени, захищаючи їх від розтяжок і запобігаючи зворотному току крові венами.

Висновки

Купуючи антиварикозні вироби Scudotex, ви зберігаєте здоров'я, не приносячи в жертву красу та елегантність. Таким чином одночасно ви отримуєте не тільки красивий і необхідний для кожної жінки виріб, але й лікувальний медичний антиварикозний трикотаж.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 74)
Наступна новина: Преимущества облицовки ...

КОМЕНТАРІ