Металочерепиця: основні переваги

Металочерепиця: основні переваги

17.05.22 09:16 0 736

Коли чоловік вирішує будувати власний будинок перед ним постає ряд питань відносно будівельних матеріалів, і одним із найбільш актуальних є вибір покрівельного матеріалу. Одним із найпопулярнішіх варіантів є металочерепиця. Варто зазначити, що цей матеріал для покрівлі характеризується високою затребуваністю, оскільки має низку переваг, які ми розглянемо далі. Ну а якщо ви не знаєте де купити цей покрівельний матеріал за доступною ціною, тоді ідеальним варіантом для вас стане металочерепиця від виробника «Стальсервіс».

Переваги металочерепиці:

  • Економічність. Якщо розглядати цей матеріал за співвідношенням вартості, експлуатаційних характеристик та естетичного зовнішнього вигляду, то вийде що металочерепиця – найрентабельніший щодо цього покрівельний матеріал. Дешевше, мабуть, лише шифер та ондулін, але вони не відрізняються міцністю, довговічністю та зовнішньою привабливістю. Економія простежується і через відсутність необхідності спеціального обслуговування та ремонту (практично не вимагає проведення ремонтних робіт).
  • Простота та оперативність монтажу. Покрити дах металочерепицею можна практично за день навіть у тому випадку, якщо ви, не маючи навичок, займаєтеся самостійно цією роботою. Процес монтажу не вимагає спеціальних навичок, знань та будь-якого специфічного обладнання.
  • Невелика вага. Цей критерій виступає як перевага тоді, коли необхідно знизити навантаження на фундамент через його недостатню міцність. У подібних випадках рятують саме металочерепиця та профнастил. До речі, малий все дозволяє не проводити посилення кроквяної системи даху.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Цілісні листи ідеально імітують суцільне покриття з черепиці. Крім того, останнім часом цей покрівельний матеріал стали наносити спеціальні покриття, які на довгі роки зберігають прекрасний зовнішній вигляд. При цьому замовником може бути обраний будь-який колір черепиці. Крім цього, є кілька варіантів щодо черепичного малюнка.
  • Довговічність. Ця перевага досягається за рахунок стійкості до впливу різних негативних факторів: вологи, ультрафіолетового випромінювання, перепаду температур, механічних впливів. Ефективне протистояння всім перерахованим факторам забезпечує можливість використання металочерепиці протягом тривалого терміну (до 50 років).

Висновки

Всі ці переваги металочерепиці є обґрунтуванням для того, щоб вибрати її серед усього різноманіття покрівельних матеріалів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 82)
Попередня новина: Рятувальники та медики ...
Наступна новина: Міський голова Тернополя ...

КОМЕНТАРІ