Переваги та недоліки програми Work and Travel USA

Переваги та недоліки програми Work and Travel USA

18.05.22 23:16 0 768

Work and Travel - про це чули багато хто, якщо не всі. Для тих же, хто не в курсі, це програма для студентів, за якою вони можуть витратити свій літній час на те, щоб відвідати США та попрацювати там. Багато студентів горять бажанням відвідати Штати, але не все так просто і однозначно. Звичайно, потрібний рівень англійської, причому достатній, щоб можна було поговорити з людьми. У самій програмі є безліч переваг, але й слабкими сторонами вона не обділена. Більше інформації про Work and Travel USA 2023 можна на сайті https://zaxid.net/fleaders_pratsevlashtovuye_ukrayinskih_studentiv_za_programoyu_work_and_travel_usa_2023_n1542954.

Плюси Work and Travel USA:

  • Головний плюс тут - це відпочинок та заробіток. Гроші тут крутяться досить непогані, крім цього буде можливість погуляти, подивитися все навколо.
  • Нові знайомства, досвід, обмін менталітетом тощо.
  • Багато людей після програми переїжджають до США, якщо мають можливість, а хтось навпаки, не оцінив країну та шукає інших варіантів.
  • Крім того, студенти можуть вивчити особливості ринку та бізнесу в Штатах, покращити свої навички спілкування, стати самостійнішими, та й себе показати можна. Траплялися випадки, коли роботодавці запрошували студентів після навчання працювати. Ну і самі враження від проведення часу навряд чи назвеш звичайними.

Мінуси Work and Travel USA:

  • Для початку потрібно підготувати кошти. Мало того, що програма коштує грошей, платити також доведеться і за квитки, за проживання в перший місяць, а ті, хто звертаються за допомогою в агентство, отримують ще й ці витрати. Студент може “окупити” своїм перебуванням усі витрати, тому навіть не найбагатші сім'ї зможуть це зробити, але все ж таки, гроші вагу мають.
  • Також, одразу варто відмінити плани, якщо потягу до роботи немає. "Як піде" тут не влаштовує нікого, людина або хоче працювати, або ні. Строго варто поставити собі за мету - "хочу заробити і побільше" і відсунути все інше на другий план.

З усього цього стає очевидним, що програма не для всіх, як її іноді подають. Людей без потягу до роботи часто звільняють, а, по співвідношенню доходів до витрат, вони “йдуть у мінус”.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 70)
Попередня новина: Является ли дождевание ...
Наступна новина: 150 жителів Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ