У Рівненській області суд обрав запобіжний захід чоловікові,який наніс множинні ножові поранення своїм сусідам

У Рівненській області суд обрав запобіжний захід чоловікові,який наніс множинні ножові поранення своїм сусідам

21.05.22 09:09 0 609
За процесуального керівництва Здолбунівської окружної прокуратури Березнівський районний суд відправив під варту на 60 діб без права внесення застави 41-річного чоловіка, якого підозрюють у замаху на вбивство двох жителів села Малинськ Рівненського району (ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що між підозрюваним та потерпілими вже давно склалися неприязні сусідські відносини. На цьому ґрунті вранці 19 травня чоловік із заздалегідь підготовленим розкладним туристичним ножем зайшов до будинку сусідів, де умисно завдав не менше чотирьох ударів 39-річній жінці та не менше двох ножових поранень її 20 – річному сину. На крики прибіг місцевий житель, який завадив зловмиснику довести свій злочинний намір до кінця. Потерпілих у тяжкому стані доставлено до відділення реанімації Березнівської ЦМЛ.

Чоловіка того ж дня затримали та повідомили йому про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід.

Досудове розслідування проводять слідчі відділення поліції № 4 (Березне) Рівненського районного управління поліції ГУ НП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічним позбавленням волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Понад 800 україномовних ...

КОМЕНТАРІ