У Тернополі провели пам’ятні заходи з нагоди Дня Героїв України

У Тернополі провели пам’ятні заходи з нагоди Дня Героїв України

24.05.22 11:30 0 525
23 лютого у День Героїв України в Тернополі вшанували пам’ять полеглих у боротьбі за свободу та незалежність України та провели поминальну молитву біля меморіалу «На пошану захисників України, полеглих в українсько-російській війні».

Спільно з родинами Героїв Небесної Сотні, сім'ями та побратимами військовослужбовців-учасників російсько-української війни, представниками духовенства і громадськості участь в пам’ятному молебні, у покладанні квітів до могил захисників на Микулинецькому кладовищі, меморіальної стели «Воїнам, загиблим за волю України» і пам’ятника Степанові Бандері взяв участь й міський голова Тернополя Сергій Надал.

« вся Україна віддає шану Героям України всіх часів. Героям, які поклали життя за незалежність та свободу України. Героям, які захищали святу українську землю від ворогів. Українські герої – це прості українці, які у складі Збройних сил України, територіальної оборони, Нацполіції, Нацгвардії, СБУ та добробатів знищують московську нечисть. Це Герої Азовсталі, Рубіжного, Попасної, Ізюму. Це Герої Сєвєродонецька та Лиману, - наголосив Сергій Надал. - Українські герої – прості українці, які стали волонтерами і цілодобово працюють задля допомоги українській армії та жертвам московської орди.Українські герої – це прості українці, які продовжують працювати в українських містах та селах, щоб працювала економіка, щоб наповнювалися бюджети, щоб Україна мала за що фінансувати армію. Я з упевненістю можу сказати, що Українці – це нація Героїв. Це довели Герої минулого, це зараз доводять Герої сучасності».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центральній частині ...
Наступна новина: Рівненщина: на Дубенщині ...

КОМЕНТАРІ