Гольфкар - екологічний транспорт для спорту та відпочинку

Гольфкар - екологічний транспорт для спорту та відпочинку

24.05.22 16:41 13 683

Гольфкар – унікальний засіб пересування, які стосуються розряду екологічного електротранспорту. Гольфкари стрімко розширюють споживчу аудиторію завдяки економічності та невибагливості у використанні. Вони знаходять широке використання не тільки на полі для гольфу. Цей вид електротранспорту чудово підходить для їзди на території заміських селищ, паркових зон, санаторіїв, пансіонатів, готельних комплексів, будинків відпочинку. Нерідко використовується для пересування персоналу та відвідувачів по торгових та виставкових центрах.

Перевага гольфкарів

Гольфкари мають переваги над бензиновими транспортними засобами: простота обслуговування та вартість експлуатації вигідніша практично в п'ять разів – повна зарядка витрачає не більше двадцяти кіловат електроенергії. Батареї переважно заряджаються в нічний час доби та не більше восьми годин, при цьому кожна зарядка дозволяє подолати від 60 до 120 кілометрів. Придбання гольфкара стане вдалим та вигідним бізнес - покупкою для власників санаторіїв, елітних дачних селищ, торгових центрів, лікувальних закладів, зон відпочинку.

Цей транспортний засіб активно використовується для зустрічі гостей з аеропортів, вокзалів та стоянок; для пересування відпочиваючих територією об'єкта; за наявності пляжної зони організовується доставка гостей до пляжу і назад. Окрім економічної вигоди, бізнес-власник отримає високотехнологічний засіб пересування, який збереже гармонійну екологічну обстановку на території закладу та підкреслить дбайливе ставлення до навколишнього середовища.

Ще однією важливою перевагою гольффарів є можливість роботи в різних температурних режимах. Сучасний електродвигун здатний функціонувати при температурі від -45 до +85 градусів за Цельсієм.

Особливості та способи застосування

Відсутність бічних стін та дверей надає пасажирам чудовий огляд – саме тому їх широко використовують у екскурсійних цілях. Пластиковий дах захищає від сонячних променів, пропускаючи прохолодне повітря, що дозволяє комфортно подорожувати на великі відстані навіть у найспекотніших погодних умовах.

Залежно від моделі, гольфкар здатний вміщувати від чотирьох до восьми пасажирів. Підвищена міцність підвіски дозволяє переміщатися не тільки по рівному грунту, але і менш доглянутим ділянкам дороги.
Гольфкар стилізований під знаменитий автомобіль

Гольфкар - це не тільки транспортний засіб, але й захоплююча розвага. Сам процес водіння такого роду електромобіля приносить чимало задоволення і приносить безліч позитивних емоцій. На повнопривідній або посиленій моделі можна їздити по гірських кручах та лісових стежках, насолоджуючись при цьому чистим повітряним та мальовничими краєвидами.

Безшумність і екологічність двигуна гольфкара робить його бажаним придбанням свідомого споживача, що дбає про навколишнє середовище. Відсутність шкідливих вихлопів під час роботи електротранспорту забезпечує його високу перспективність у умовах. Максимальний комфорт пересування, чудовий дизайн, відповідність нормам безпеки – відмінні риси гольфкара.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 76)
Попередня новина: 7 порад як вибрати ...
Наступна новина: Как уберечь стиральную ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
omeganebula - 24.05.22

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
IrinaKisulka - 24.05.22

5кА! Відмінний пост!

аватар країна
wildni - 24.05.22

Добавил в закладки

аватар країна
kostyan97 - 24.05.22

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
leslegionnoires - 24.05.22

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
biologicaltrash - 24.05.22

Це просто бомба !!!

аватар країна
picechka - 24.05.22

Блог зроблений дуже професійно, і легко читається

аватар країна
f_r_e_e_d_o_m_f_o_r_e_v_e_r - 24.05.22

хороша ідея.

аватар країна
turbak - 24.05.22

Гарний пост, двозначний ...

аватар країна
WWCD420 - 24.05.22

Спасибі, стаття дуже допомогла.

аватар країна
iSIXONE611 - 24.05.22

Шикарно, добавляю в закладки

аватар країна
bessoniza - 24.05.22

Привет! Предлагаю обмен постовыми с вашим блогом.

аватар країна
yobatigde - 24.05.22

Поразительно! Кстати, Купить гольф кар в Украине можно на сайте http://ecocar.in.ua.